Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Trzech twardzieli...

...tym razem w roli ojców

Mój kumpel, nikoniarz
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 06-08-2024 o 00:18

Domyślnie

No patrz, nie spodziewał bym się...

...a różnic w szkłach, po Twojej obróbce, na małych zdjęciach nie widzę

Do popołudnia

Domyślnie

O, jest wpis Dzienks

Spoko, zdzwonimy się

Domyślnie

kolejny wpis znamy twardzieli i pozdrawiamy
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Dzięki Tomek Nie walcie tak z komentarzami bo nie nadążam z odpisywaniem

Domyślnie

wszystkie przyjemnie się ogląda, dla mnie najlepsza jedynka zwłaszcza za światło na buzi dziecka io wpatrzenie w Ojca, świetnie złapany moment

Domyślnie

warto zajrzeć na bloga. Ja wybrałem 35 2. Choć o mały włos nie zmieniłem.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dzięki

ADAS - zrobiłem sobie test pod kątem własnych upodobań, w każdym razie w miarę starannie podszedłem do tematu - 1,8 winietuje, krzywi i w ogóle robi cuda, ma wolniejszy AF (ale niedużo, bo na D700 dostała skrzydeł w porównaniu do D300) jednak daje namacalnie mniejszą GO. I choć na zdrową logikę to nie ma sensu to jednak tak jest I właśnie dlatego z nią zostałem - bo lubię małą GO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Dzięki

ADAS - zrobiłem sobie test pod kątem własnych upodobań, w każdym razie w miarę starannie podszedłem do tematu - 1,8 winietuje, krzywi i w ogóle robi cuda, ma wolniejszy AF (ale niedużo, bo na D700 dostała skrzydeł w porównaniu do D300) jednak daje namacalnie mniejszą GO. I choć na zdrową logikę to nie ma sensu to jednak tak jest I właśnie dlatego z nią zostałem - bo lubię małą GO
    Ja też lubię mała GO.
    Już miałem sprzedać lecz niechcący zabrałem jako jedyne szkło i wyszło takie coś i postanowiłem sprzedać sigmę 30 i nikkora 50 1.4. obydwa. Mam zrapolałą wersję bez D głośna wolna ale trafia idealnie iwłaśnie świtna. (a sprzedać chciałem by wymienić na 85 1.4)
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów