Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Córcia

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Córcia

W sumie to bardziej chciałem pochwalić się córcią niż zdjęciami, ale krytyka jest zawsze wskazana

1.

2.

3.

A tutaj ściągawka dla tych. którzy nie wiedzą jak duże jest jednodniowe niemowlę:

D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

ostatnie mi sie super podoba
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Serdeczne Gratulacje !!!!! Niech Ci córa - tfu tfu tfu - zdrowo rośnie i przejmie po ojcu pasję do Nikonów. (Chociaż czy jej Nikon będzie miał jeszcze cokolwiek wspólnego z naszymi ??? A co tam - ważne żeby nikon ). Wybraliście już imię ? Niko(n)letka by pasowało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Serdeczne Gratulacje !!!!! Niech Ci córa - tfu tfu tfu - zdrowo rośnie i przejmie po ojcu pasję do Nikonów. (Chociaż czy jej Nikon będzie miał jeszcze cokolwiek wspólnego z naszymi ??? A co tam - ważne żeby nikon ). Wybraliście już imię ? Niko(n)letka by pasowało
    Wybraliśmy, jak najbardziej Córa nazywa się Hania.
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

gratulacje, co do zdjęć to 4 i 3 mnie się podobaja najbardziej

P.S. Niedzwiedz tobie to tez chyba można gratulować
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Gratulacje!
    A ostatnie zdjęcie jest rzeczywiście fajne..

Domyślnie

Pozdrowienia dla młodej mamy, córcia niechaj zdrowo rośnie, a Tobie oczywiście gratuluję!

najlepiej wielkośc takiego noworodka widać w zestawieniu z męską dłonią - np podczas kąpieli - mam taka fotke syna i ... sama nie moge się nadziwić!
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Wozik, wielkie gratulacje dla mamy i Ciebie, duuuzo radosci z pociechy ostatnie zdjecie fajne
    D7200

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

szczere gratulacje!!!

Domyślnie

To bardzo osobiste zdjęcia - miło, że zdecydowałeś się na ich przedstawienie. Wspaniała rodzinna pamiątka, a przy tym dobrze wykonana. Najbardziej podoba mi się zdjęcie nr 3 - naturalny, szczęśliwy uśmiech mężczyzny (myślę, że to chyba ojciec) i malutki jeszcze bobas.
    Gratuluje i pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów