Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Trzy okna

Domyślnie

ciekawie patrzysz, poczekaj aż słońce nie będzie dawało cieni drzew, które (moim zdaniem) nie dodają uroku takiej minimalistycznej kompozycji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    ciekawie patrzysz, poczekaj aż słońce nie będzie dawało cieni drzew, które (moim zdaniem) nie dodają uroku takiej minimalistycznej kompozycji
    No to muszę jeszcze inne ujęcie wykonać, zobaczymy jak będzie bez cieni, ale tym razem przyznaję się bez bicia tak chciałem na cienie czekałem.

Domyślnie

A ja bym cienie drzew jeszcze bardziej wyeksponował. A potem zrobił z tego BW. Ale to tylko taka moja wizja...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

A ja bym nic nie zrobił. Bardzo mi się podoba takie jakie jest. Prostota formy i miękkie odcięcia cieni bardzo mi podchodzą. Na plus

Domyślnie

cos z niczego.oby tak dalej
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    A ja bym cienie drzew jeszcze bardziej wyeksponował. A potem zrobił z tego BW. Ale to tylko taka moja wizja...
    to może całkiem fajnie wyglądać, zastanawiam się tylko nad tym kawałkiem drzewa w PG czy usunąć czy zostawić
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    A jakże wyeksponowałem ale w kolorze.
    Robiłem BW ale trochę za blado (szaro) wychodziło, podejdę jeszcze raz na ostro, kontrastowo, tylko przy pierwszych próbach mocnego kontrastu mocno czernie wyłaziły poza histogram.

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    to może całkiem fajnie wyglądać, zastanawiam się tylko nad tym kawałkiem drzewa w PG czy usunąć czy zostawić
    Darek też się zastanawiałem, ale doszedłem do wniosku, że zostanie jak "kwiatek w butonierce" dla ozdoby
    Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 30-03-2011 o 11:26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    A jakże wyeksponowałem ale w kolorze.
    Robiłem BW ale trochę za blado (szaro) wychodziło, podejdę jeszcze raz na ostro, kontrastowo, tylko przy pierwszych próbach mocnego kontrastu mocno czernie wyłaziły poza histogram.
    No i dobrze. Niech to wygląda jak okna zawieszone w próżni obok drzewa. Oczywiście to twoja praca, ja tylko tak sobie głośno myślę.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów