Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Czyli co? Jak jedzie po prostej to może zmienić kat natarcia tylnego spojlera przez co ma mniejszy docisk i szybciej jedzie? Czy większy docisk i może pocisnąć w zakrętach? .
    Chodzi o mozliwość wyprzedzania na prostych (najczęsciej na dohamowaniach po prostych, tak naprawdę)
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Bla bla bla. Techniczny bełkot, który nic nie wnosi.

Czyli co? Jak jedzie po prostej to może zmienić kat natarcia tylnego spojlera przez co ma mniejszy docisk i szybciej jedzie? Czy większy docisk i może pocisnąć w zakrętach?
    "Skrzydło ma być aktywowane" - mnie to zdanie mówi tyle, że wysuwają się skrzydła i samochód odlatuje - cytujesz, a czy w ogóle wiesz o czym mówisz? Ja się pytam jak to ma oddziaływać na jazdę, a nie jak to działa
    Ja wiem o czym mówię, ale Ty raczej masz problem: Po co ma zwiększać docisk na prostej (jednej!) tym samym zwalniając auto, co by to była za zaleta dla goniącego - oczywiste jest, że skrzydło się kładzie by zyskać na prędkości co by łatwiej było wyprzedzić, tego co nie może skrzydła tylnego ruszyć (ten z przodu). Coś jak kanał F tyle, że tylko dla tego z tyłu i na wyznaczonym odcinku. Skrzydło wraca do swojej normalnej pozycji po naciśnięciu pedału hamulca. Kers można używać gdzie się chce na okrążeniu, a tego badziewnego opuszczania tylko w wyznaczonym miejscu i to nie zawsze (trza się zmieścić w punkcie pomiaru w 1 sek. za poprzedzającym).

Cytat Zamieszczone przez velaskez
    EDIT: Ten wątek nie jest o V8 Supercars. Ani o DTM. Ani o Nascar. Jest o F1, więc nie róbcie tu burdelu, proszę .
    Mój wątek i mój burdel Chcę pokazać, że są serie gdzie liczy się ściganie do ostatniego zakrętu, gdzie każdy ma szanse na dobry wynik, czego w F1 nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Poza tym cały czas poruszamy się po Australii
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Wyniki trzeciego treningu:

107% najlepszego czasu: 1:30,422

Wyniki nie napawają optymizmem...

Domyślnie

Kto oglada? Ja tak... za bardzo juz się stęskniłem... NH odpadł
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

no to lotus renault powalczy o 1 miejsce... ale chyba od końca z zespołami HRT itp
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    no to lotus renault powalczy o 1 miejsce... ale chyba od końca z zespołami HRT itp
    no bez przesady , 6 miejsce w Q3 to bardzo dobry wynik

Domyślnie

Zapowiada się dominacja RedBulla. Oby te nowe, rzekomo znacznie słabsze opony wprowadziły trochę rywalizacji.

Wyniki zapodam jak będę miał bo LT nie działa...

OT: W Albert Park szykują się do 2 wyścigu V8 Supercars, fury nawet było widać w boksach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    no bez przesady , 6 miejsce w Q3 to bardzo dobry wynik
    hej ja sobie żartowałem z formy quick nicka, Pietrow pojechał ładnie w Q, ale to jeszcze mało bo wyścig ma n okrążeń i wszystkie trzeba przejechać aby dostać punkty na koniec.
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    hej ja sobie żartowałem z formy quick nicka, Pietrow pojechał ładnie w Q, ale to jeszcze mało bo wyścig ma n okrążeń i wszystkie trzeba przejechać aby dostać punkty na koniec.
    Mam nadzieję, że po całym sezonie Pietrow już pojął o co biega w F1 i będzie się odpowiednio w związku z tym spisywał kończąc wyścigi na punktowanych miejscach.

EDIT: Oczywiście ewentualne sukcesy Renówki wpędzą mnie w depresję z powodu absencji Roberta.

Domyślnie

Wyniki kwalifikacji:

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów