Szukaj
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Ja wiem o czym mówię, ale Ty raczej masz problem: Po co ma zwiększać docisk na prostej (jednej!) tym samym zwalniając auto, co by to była za zaleta dla goniącego - oczywiste jest, że skrzydło się kładzie by zyskać na prędkości co by łatwiej było wyprzedzić, tego co nie może skrzydła tylnego ruszyć (ten z przodu). Coś jak kanał F tyle, że tylko dla tego z tyłu i na wyznaczonym odcinku. Skrzydło wraca do swojej normalnej pozycji po naciśnięciu pedału hamulca. Kers można używać gdzie się chce na okrążeniu, a tego badziewnego opuszczania tylko w wyznaczonym miejscu i to nie zawsze (trza się zmieścić w punkcie pomiaru w 1 sek. za poprzedzającym).
Mój wątek i mój burdelZamieszczone przez velaskez
Chcę pokazać, że są serie gdzie liczy się ściganie do ostatniego zakrętu, gdzie każdy ma szanse na dobry wynik, czego w F1 nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Poza tym cały czas poruszamy się po Australii
![]()
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Kto oglada?Ja tak... za bardzo juz się stęskniłem...
NH odpadł
![]()
Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
SPINNERSTRAPS
no to lotus renault powalczy o 1 miejsce... ale chyba od końca z zespołami HRT itp![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Zapowiada się dominacja RedBulla. Oby te nowe, rzekomo znacznie słabsze opony wprowadziły trochę rywalizacji.
Wyniki zapodam jak będę miał bo LT nie działa...
OT: W Albert Park szykują się do 2 wyścigu V8 Supercars, fury nawet było widać w boksach![]()
Skontaktuj się z nami