Szukaj
Po nazwie trafilem na strone internetowa denver profesjonalistyJako ze jestem z Lublina i przeczytalem co nieco moge dodac od siebie: tutaj cytat ze strony ''Na wykonanie sesji potrzebujemy - w zależności od miejsca - od jednej do dwóch godzin. Zdjęcia w ogrodzie botanicznym, na starym mieście i w studio - około 1 godziny.
Skansen - od 1,5 do 2 godzin.'' - przepraszam, ale zbiera mnie na wymioty gdy slysze gdzie Panstwo chca zdjecia skansen czy botanik? czy naprawde brakuje pomyslow, checi na ciekawy inny od wszystkich plener ........ albo poprostu rzemieslnik szybko godzina i po sesji
To tez mnie rozbawilo''Nie licz na znajomych, zaufaj profesjonalistom - tej chwili nie powtórzysz!!!''
![]()
jako, ze i ja jestem z lublina to pozwolilem sobie napisac do nich w tonie mniej wiecej takim " wstyd, ze firma z mojego miasta robi w internecie za przyklad amatorki, zenady, czy wrecz kompletnego braku profesjonalizmu itd itd"no ale nie racyli sie ustosunkowac do krytyki
![]()
D300 + S 10-20 | T 17-50 2.8 | T 90 2.8 | S 70-200 2.8 | SB-800 | SB-600 | Cokin Hitech 0.6 1.2 |
LowePro CompuTrekker AW
http://submit.shutterstock.com/?ref=64681- zarabiaj na zdjęciach!
sory ale co w tym dziwnego?
Chyba po to to robią , zeby zarobić. A po co to duże logo? Widać że nie sprzedawaliście nigdy zdjęć ze studniówki, poprostu dali młodzieży zobaczyć to co stworzyli i żeby zachęcić do zakupu płyt lub odbitek, zwykła wglądówka słabej jakości żeby nie kopiowali. I nie myślcie że wszyscy są takimi świetnymi krytykami fotoreportażu jak my tutaj, i że będą płakać nad każdym przepałem na 1000 zdjęć...Zdjęcia nędzne ale przynajmniej element naskujący wykonany profesjonalnie...
mam wrażenie że robione dwoma aparatami z czego jeden robił "chłodniejszy" WB i przepalał
a drugi cieplejsze i mniej przepałów i operator lepiej kadrował...
Ostatnio edytowane przez wilus ; 14-03-2007 o 16:22
Jeszcze dopowiem ze koles wziął po 750zł od każdej klasy za "przybycie" a teraz jak ktoś chce fotke kupic to ma w cenie bodajże od 1zł - 5zł w zależności od formatu.
Bukowy dziad odnosnie twojego maila: nie licz ze cokolwiek ci odpisze. On na to leje. Wazne ze kase wzial i tyle.
alez ja na odpowiedz wlasciwie nie liczylem, pomyslalem tylko, ze moze zasnatowia sie nad chociaz lekkim podniesieniem jakosci, widzac, ze brak profesjonalizmu na wierzch wyplywa predzej czy pozniejno dobra - liczylem tez troche na to, ze mnie zaatakuje w stylu "spadaj gowniarzu zrob lepsze i spadaj w ogole bo cie do sadu podam za znieslawienie!" - jak wielu tego typu biznesmenow by zrobilo
mogbym wtedy zarzucic ten piekny tekst na forum, ale coz, nie mozna miec wszystkiego - mozemy sie wiec smiasc z tfurczosci, nie znajac niestety do niej stosunku autora
![]()
Skontaktuj się z nami