Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pixel TR-331 - aktualizacja softu?

Chciałbym zapytać o jedną rzecz - czy ktoś z Was aktualizował soft wyzwalacza/odbiornika Pixel TR-331?

Dlaczego pytam? Otóż jedzie do mnie najnowsza wersja tego wyzwalacza, który nie jest kompatybilna z wcześniejszymi wersjami tego modelu, a planuję zakup kolejnego odbiornika dla drugiej lampy. Obawiam się, że zamawiając u kogoś innego dostanę starszą wersję (obecny sprzedawca kompletnie zawalił - towar który miał być dostępny od ręki jedzie do mnie po miesiącu od zamówienia). O niekompatybilności wiem od sprzedawcy i nie wiem na ile jest to potwierdzona informacja.

Domyślnie

Dołączam się do pytania.. miałem 2 odbiorniki i nadajnik > wysłałem na serwis odbiornik i nadajnik i z tego co mówi sprzedawca podobnie jak u Ciebie zostały wymienione na nową wersję niekompatybilną ze starą.. :/ (czyli jeśli sprawdzi się to proroctwo > będę mieć jeden odbiornik który do niczego mi się nie przyda..) Słabo widzę ewentualną aktualizację bo ten sprzęt chyba nie jest do tego przystosowany (aktualizacja przez co? przez stopke?)
    FX+DX S10-20mm4-5.6 + N24-70mm2.8D + N50,85mm 1.8D + N80-200mm2.8D + SB900

Domyślnie

Te "nowe" wersje działają już w 100% bezproblemowo? Bo kilka razy na forum już kiedyś bylo, że ludziom też wysyłali niby już jakieś poprawione wersję, a dalej były jakieś cyrki z działaniem...

Domyślnie

dokładnie tak było

ja nawet dostałem używane jako nowe ;D
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    dokładnie tak było

ja nawet dostałem używane jako nowe ;D
    Czyli co? Traktować to jak pitolenie o Szopenie czy jak? Dodam o ile to ma jakiekolwiek znaczenie, iż ja kupiłem nowy zestaw, a nie wymieniłem/wysłałem na serwis.
    Ostatnio edytowane przez ruffio ; 24-03-2011 o 19:12

Domyślnie Test Pixel TR-331

Wygląda na to że ukazała się kolejna wersja TR-331. Test jest tutaj zamieszony: http://www.mega-pixel.pl/Test-wyzwal...fo-pol-45.html
    Wynika z niego że nie ma żadnych problemów z działaniem z lampami systemowymi.

Uprawnienia umieszczania postów