Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wieża do nieba

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Fajne, tyko to raczej architektura.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Bardzo fajny set. Na pewno jestem na tak. Najbardziej mi sie podoba 2. Jest taka w klimacie industrialno-science fiction. Az mi sie przypomniala czolowka Star Trek Next Generation: Kosmos, przestrzen bez granic...
    No i gratki za pomysl.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Wybieram jedynkę i czwórkę.
    W dwójce "coś mi nie leży" w kompozycji - za ciasno albo za szeroko - sam nie wiem.
    Trójka zupełnie na nie - nie rozumiem takiego kadrowania.
    Piątka - mam wrażenie że ślady gwiazd są poruszone (nie w sensie przebiegu po okręgu, ale w sensie ostrości łukowatych linii) - może to kwestia wyostrzania po edycji.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Oszczędny w słowach Awatar overaid
    Miasto
    Stargard Szczecński

Domyślnie

Najbardziej leży 4. Super wrażenie robi.
    D700, N 24-70 2,8; N 70 - 200 2,8 VR I; N 105 MAcro 2,8,; 2 x SB 900; parasolki dyfuzory i inne bajery

Domyślnie

Stary ale masz hot piksele Fajne

Domyślnie

Jak juz wspomniano, 1 i 4 do mnie trafia.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wieliczka

Domyślnie

Fotografie podobają się. Mnie osobiście 1 i 3 najbardziej
    Wieża wygląda jak element jakiejś stacji kosmicznej...

Domyślnie

Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i komentarze. Troszkę wejdę w polemikę. Co do numeru 3 to rzeczywiście może być kontrowersyjny bo ani początku ani końca...ale właśnie o tą bezgraniczną przestrzeń mi chodziło. Być może zbyt wydumane jednak. Będę chciał kontynuować pomysł z numerem 5... Powiedzcie mi proszę jak najłatwiej połączyć kilkanaście klatek w całość? Jakiego programu użyć aby "wirówka" poszła w ruch? Pozdrawiam.

Domyślnie

Bardzo ciekawe. Szczególnie wzrok przyciągają 1, 4 i 5 2 i 3 przekombinowana
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Uprawnienia umieszczania postów