Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie fajna i tania miejscówka na Mazurach na weekend

Tak jak mówi temat szukam fajnej miejscówki na weekend majowy na Mazurach. Wydaje mi się, że na tym forum jest full ludzi, którzy mogą coś ciekawego policzyć. Główne wyznaczniki tanio bo jestem studentem, nie za cicho bo jestem studentem, najlepiej domki letniskowe a nie pokoje no i ciekawa okolica. Najlepiej jakby to był jakiś ośrodek bo mamy zamiar wybrać się większą ekipą. Jeśli coś przyjdzie Wam do głowy będę wdzięczny
    Nikon D700+nikkor 35/1.8+SB-900 Lowepro Stealth Reporter D650AW

Domyślnie

to biedni studenci teraz z d700 biegają ? , sry za OT

Domyślnie

dobra dobra heh trzeba na wszystkim oszczędzać i pracować we wakacje zeby odłożyć na to d700

Domyślnie

"Jeśli coś przyjdzie Wam do głowy będę wdzięczny"

Przyszlo mi do glowy, ze warto bardziej doprecyzowac wytyczne .

"szukam fajnej miejscówki"

Dla jednego fajna bedzie jakas dzicz na odludziu, dla drugiego za dyma na meczu, dla jeszcze innego....

"na Mazurach"

Wiekszosc ludzi odwiedzajacych Warmię mowi, ze jedzie na Mazury.

"Wydaje mi się, że na tym forum jest full ludzi, którzy mogą coś ciekawego policzyć."

Chyba o jakies inne slowo chodzilo...

"tanio"

Do jakiej kwoty jest tanio...? i za co?

"mamy zamiar wybrać się większą ekipą."

Wieksza od czego?

Nie czepiam sie, tylko mysle, ze tak bedzie latwiej.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Ups.... dubel .

Post do kasacji.
    Ostatnio edytowane przez Seeker ; 23-03-2011 o 13:42
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

fajna miejscówka to taka gdzie są możliwości, aby coś ciekawego zobaczyć z drugiej jednak strony żeby nie było za głośno. Tanio tzn cały wyjazd żeby się zmieścił w 600zł od osoby licząc paliwo i inne atrakcje jak wypożyczanie sprzętu itp. Jedzonko z domu czyli najlepiej do wynajęcia domek z kuchnią i możliwością przyrządzenia czegoś we własnym zakresie. Najlepiej z możliwością zorganizowania ogniska czy grilla. Większą ekipa tzn coś w granicach 10-15 osoób

Domyślnie

Dla mnie wyjazd w tamte okolice to tylko na łajbę I jest w miarę tanio i jedzonko własne i grilla się zrobi etc. Skoro jesteś studentem (jak i ja ) to może ośrodek AZS w Wilkasach?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

hmm szczerze mówiąc noclegi liczyliśmy tak ok 50zł od osoby za dobę a azs ma ceny dużo wyższe

Domyślnie

W domku z wc masz 30zł za dobę...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

źle spojrzałem na cennik dzięki za podpowiedź o coś takiego mi chodziło

Uprawnienia umieszczania postów