Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Nisiin 622Di II

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Nisiin 622Di II

Witam.
    Szybkie pytanie czy wasz Nissin jest też taki nierówny?Czy to może zależeć od akumulatorów?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszD1x Zobacz posta
    Witam.
    Szybkie pytanie czy wasz Nissin jest też taki nierówny?Czy to może zależeć od akumulatorów?
    ... sprawdzałam z miarką. Wszystkie ścianki są równe. Bez względu czy ma aku czy nie
    Możesz po polsku napisać o co chodzi?
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Przepraszam o to że na tych samych ustawieniach nierówno naświetla zdjęcia (Na pewno te same warunki i ta same ustawienia)

Domyślnie

Zaiste!! Mój ma tak samo, alem nic nie gadał, myśląc że źle coś robię...
    Never failed in Vietnam.

Domyślnie

Zaprawdę powiadam Wam ... słowo spisane lekceważone było. Pozostaniecie w ciemności! Tam będzie płacz i zgrzytanie zębów.
    طالب مع S5Pro Metze Stronka* MyPort

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Albert44 Zobacz posta
    Zaprawdę powiadam Wam ... słowo spisane lekceważone było. Pozostaniecie w ciemności! Tam będzie płacz i zgrzytanie zębów.
    Przeczytałem, ale nic nie kumam i podejrzewam, ze chodzi o to, iż, ponieważ i gdyż, a mianowicie, za dużo kombinuję i oczekuję od lampy zbyt wiele. Ale te czerwone światełko poprawiłem. Teraz biurko się koleboce, bo użyłem do poprawienia klinika, któren był służył do poziomowania tegoż biurka, ale za to lampa ściany ładnie oświetla i to na żądanej wysokości.
    Never failed in Vietnam.

Uprawnienia umieszczania postów