Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: ~ Rosół ~

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

gdyby jeszcze bliźniak też jadł rosół i chwyciłbys go w identycznym momencie - byłoby fajne. A ta to pstryk jak dziecko je rosół. Nic szczególnego i porywającego niestety. A na minus jeszcze działa za dużo dołu. Mono albumowo - i chyba tylko dla bliźniaków

Domyślnie

(...) A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był (...)
    MarcinWilk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    (...) A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był (...)
    ... to by się załapała na rosół.
    Ja podobnie do poprzednika. Poprawnie naświetlone, ale to nie wystarcza.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    gdyby jeszcze bliźniak też jadł rosół i chwyciłbys go w identycznym momencie - byłoby fajne. A ta to pstryk jak dziecko je rosół. Nic szczególnego i porywającego niestety. A na minus jeszcze działa za dużo dołu. Mono albumowo - i chyba tylko dla bliźniaków
    Mam podobne odczucie. Albo gdyby wszyscy jedli A tak to został jedynie dowód, że zupa była za słona
    red light, dark room...

Domyślnie

A to już co innego

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

Przepraszam bardzo panowie, ale ta fotka mi się podoba. Wzbudziła mój szczery uśmiech. Może dlatego, że dziś też jadłem rosół?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JulesX Zobacz posta
    Przepraszam bardzo panowie, ale ta fotka mi się podoba. Wzbudziła mój szczery uśmiech. Może dlatego, że dziś też jadłem rosół?
    ja też dziś prawdopodobnie będę miał rosół w domu ale to za 2 h a ja już taki głodny
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

No, i struś by mógł przebiegać i zajączek kicać pod stołem i dziewczynka jakaś śmiać by się mogła i pomidorowa zamiast rosołu i głowa łosia wisieć na ścian..., co ja kurde gadam?
    --------------------
    Fajnie wyszło. Podoba się.
    Tutaj jest... podpis

Oszczędny w słowach Awatar Qben
    Miasto
    Gdańsk/Zambrów

Domyślnie

"najlepsza metoda wypić rosół przed wszystkimi"
    Bardzo przyjemne kolorki, ale imo fota do szuflady bliźniaków.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów