Close

Strona 21 z 22 PierwszyPierwszy ... 1119202122 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 212

Wątek: Krolowe Nigru

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Logiczne wydaje się też, że żaden nawet najlepszy fotograf na świecie nie produkuje wyłącznie arcydzieł i czasem wyjdzie mu coś słabego. Lub kiepskiego Czy to znaczy, że nie można krytykować słabych dzieł ? Bo skoro to świetny fotograf to nie wolno? Bo się obrazi?

Oczywiście kwestią otwartą pozostaje sposób krytyki, niektórzy w tym wątku za bardzo się ropędzili i to może być niemiłe i naganne...

Osobiście lubię wiele zdjęć autora znaczy mistrzaucieczki, bo chwilami przypomina mi S.Salgado [ to duży komplement ],
    ale nie oznacza to, że będę się zachwycał każdym jego dziełem, i mam do tego prawo. Jako zwykły użytkownik forum. Jak każdy użytkownik.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    Osobiście lubię wiele zdjęć autora znaczy mistrzaucieczki, bo chwilami przypomina mi S.Salgado [ to duży komplement ],
    to moj ulubiony komplement
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    to moj ulubiony komplement
    Teraz nawet wiesz, że duży. Bo wcześniej nie wiedziałeś. Nikt nie wiedział. Dziękujemy za wyjaśnienie Panu Moderatorowi.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

chwilami przypomina mi S.Salgado

Domyślnie

teraz ja spadlem z krzesla
    Road to Manila

Rycerz
    Gość

Domyślnie

kolego wpkx po co ten sarkazm potem sami narzekacie na kulturę wypowiedzi

edit:
    Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    stopy fantastyczne !
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 26-03-2011 o 15:38

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Teraz nawet wiesz, że duży. Bo wcześniej nie wiedziałeś. Nikt nie wiedział. Dziękujemy za wyjaśnienie Panu Moderatorowi.
    Ja myślę "sanczopanso", że kol. Moderator chciałbyć miły by nie napisać rycerski, i komplement trochę na wyrost. Ale Mistrz ma zadatki na dobrego nawet bardzo dobrego fotografa ale pod jednym warunkiem, że koło jego nieobciętych stóp nie będą się kręcić ludzie o pokroju sanczopanso .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    Ja myślę "sanczopanso", że kol. Moderator chciałbyć miły by nie napisać rycerski, i komplement trochę na wyrost. Ale Mistrz ma zadatki na dobrego nawet bardzo dobrego fotografa ale pod jednym warunkiem, że koło jego nieobciętych stóp nie będą się kręcić ludzie o pokroju sanczopanso .
    O, teraz znów bercik...
    Widzę, że żółta kartka zadziałała jak lustro i zacząłeś pisać sam do siebie. Dlatego chyba wreszcie w miarę sensownie.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

stopy fantastyczne !
    Ale znowu obcięte!

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Fajna dyskusja była a zdjęcie zostało wybrane "zdjęciem dnia" 19.03 chyba po tej debacie komuś na złość
    A tak na marginesie pytanie - kto i na jakich zasadach dokonuje wyboru "zdjęcia dnia" na Nikoniarze.pl?

Strona 21 z 22 PierwszyPierwszy ... 1119202122 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów