Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: DAria

Red face DAria

Witam. Co sadzicie o tym zdjeciu ! Jestem nowy w robieniu zdjec nie jestem jakims tam znawca, dopiero co sie zapoznaje z tym światem ! Co sądzicie ? aparat nikon D70
    Ostatnio edytowane przez jabawockez ; 21-03-2011 o 20:55

Domyślnie

napisze to lekko inaczej niż mnie przywitali , znając życie to jest twoja siostra/dziewczyna/koleżanka wiec postrzegasz to zdjęcie trochę inaczej , ot pstryk do albumu itp

gdyby była inna poza i paznokcie innego koloru .... nie wiem czy to obróbka czy kontrast ci zjadło strzelanie pod słońce ,ale podoba mi się ten efekt taki naturalny cross prawie :P

przepały,przypadkowy pstryk,poucinane ręce,poza nie teges, nie ciekawe tło nie zrażaj sie pstrykaj i podglądaj innych ,tylko nie wpadni w szał obróbki na plastik fantastik

Domyślnie

dzieki : P wlasnie o to mi chodzi zeby ktos mi napisal co robie zle , co mam poprawic itd itd :P to akurat dziewczyna i robilem sobie od tak zdjecia. teraz juz bede wiedziec Dzieki zdjecie jest robione i nic w nim nie bylo poprawiane przez zaden program akurat tak slonce swiecilo ladnie

Domyślnie

Nikt poważny tu Ci się raczej nie wpisze więc ja parę uwag "przyjaznych":
    1. spróbuj zdjąć nieco żółci balansem bieli,
    2. skoro już umieściłeś dość zaakcentowany horyzont, to staraj się go wyprostować (wiem, że modelka poleci, ale są sposoby... ),
    3. spójrz, całe zdjęcie ciąży w lewo, spojrzenie widza podąża w tym kierunku, dziewczyna też tam patrzy, to musiałeś akurat tę stronę zdjęcia uciąć, razem z jej ręką
    4. już nie będę pisał, że przy takim oświetleniu, to trzeba by doświetlić nieco twarz lampą błyskową (wystarczy ta wbudowana) albo choć jaką blendą...
    Pozdrawiam
    sprzęt: fotografuję sercem

Uprawnienia umieszczania postów