Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie EN-EL3e - Najniższa cena oryginału lub solidny zaminennik

Gdzie polecacie zakup po najniższej cenie oryginalnego EN-EL3e ?

Alternatywa: zakup jakiego pewnego zaminnnika polecacie?

Sprawa nieco na cito, a ceny zaminnników podchodzą pod ceny oryginałów i nie chcę się wkopać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling Zobacz posta
    Z chęcią wezmę potestować ,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling Zobacz posta
    kurcze poszło zamówienie do foto-netu, ale z ciekawości, czy używasz tego akumulatora? Jeżeli tak to jak się sprawuje wydajnościowo? Jak dojdę do wniosku, że dalej mi mało prądu, to chętnie sprawię sobie u was zamiennik

Domyślnie

Uzywam od kilku dni bo to nowosc. Spisuje sie dokladnie identycznie jak oryginalny. Wczesniej mialem od tego samego producenta z D70 EN-EL3 (bez e) przez 2 lata i dzialal idealnie.
    Pozdrawiam Karol

pebees
    Gość

Domyślnie

Nowość? Mam wrażenie, że widziałem to u Was na stronie jakieś 2 miesiące temu.. mylę się?

Domyślnie

)))))))

Watek jest o EN-EL3e... (do D80 i D200)
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Płock

Domyślnie

foto-tip w Krakowie 99zł zamiennik a 179zł oryginał. Kupiłem dwa zamienniki i sprawdzają sie rewelacyjnie. Czas trzymania energi jest prawie identyczny z oryginałem.
    Żegnam Was już czas...

Domyślnie

W kwesti kupowania podróbek to moze opowiem taka krótka historię dla przestrogi: kiedyś kupiłem wiertarkę na allegro, prawie (prawie robi róznicę jak wiemy) jak oryginał, alę że w tym przypadku uznałem że sprzęt trochę kosztował a ja nie zadowolę sie podróbką to po wielu e-mailach sprzedawca oddał pieniądze (straciłem tylko koszt przesyłki w 2 strony - 45 zł).
    O sprawie zapomniałem, a po roku wpadła do mnie Policja, okzało się że prowadzą przeciwko temu sprzedawcy postępowanie i chcą wydania towaru...tutaj całe szczęście że odesłałem mu sprzęt bo konsekwencji to bym nie poniósł ale sprzęt zostałby mi zarekwirowany. Także każdy który sobie zostawia podróbki, tutaj mam na myśli typowe podróbki a nie zamienniki raczej powinien się 2 razy zastanowić.

Uprawnienia umieszczania postów