Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: highway to hell

Domyślnie highway to hell

proszę o konstruktywną krytykę
    | D600 | D90 | N50mm f1.4D | N50mm f1.8D | N85mm f1.8D | Tamron 28-75mm f2.8 | Sigma 15-30mm f.3.5-4.5| Pentacon 50mm f1.8 | Helios 58mm f2 | Revuenon 135mm f2.8 | Nissin Di622 | YN-640II | pierścienie pośrednie i inne duperele.

Domyślnie

na moje ani highway ani hell pzdr

Domyślnie

Patrze i patrze i ani highway ani hell nie widzę....Ot leśna droga z burym śniegiem w lesie z pozbawionym zupełnie szczegółów niebem...

Domyślnie

Jak na warunki przysuskie highway jak się patrzy, a że jest piekielnie nudno efekt w/g mnie został osiągnięty.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bez obrazy, ale kompozycja jest taka jak 5tys moich pstryków zrobionych w każdej podróży przez szybę samochodu w czasie jazdy. Ot zwykła droga z lasem po bokach.
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Domyślnie

Bardzo mi przykro, ale tytuł zobowiązuje a mnie to zdjęcie kompletnie zawiodło, może dla tego że uwielbiam AC/DC i dla mnie to nie w klimacie

Domyślnie

I do tego jeszcze, czy nie można było zatytułować "Autostrada do nieba"??? Polacy nie gęsi i swój język mają. Przez angielszczyznę w tytule zdjęcie nie zrobi się lepsze.
    Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś Łaskę, czy Laskę.

Uprawnienia umieszczania postów