Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

maniak666
    Gość

Domyślnie

A jakby wrocic tam pozniej...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    A jakby wrocic tam pozniej...?
    tak za dwa trzy tygodnie kiedy wiosna obsypie wszystko kolorami, od pewnego czasu w takim przedwiośniu nie robię zdjęć, brak koloru, pozimowe "brudy" to wszystko nie sprzyja fotografii, chyba ze robić z typowym nastawieniem na b/w, za kilkanaście dni kiedy na pola zawita radość w postaci jasnozielonych pasemek traw, drobniutkich listeczków i np porannych mgieł, wówczas będzie czas na cieszenie się naturą i robienie dobrych fot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tak za dwa trzy tygodnie kiedy wiosna obsypie wszystko kolorami, od pewnego czasu w takim przedwiośniu nie robię zdjęć, brak koloru, pozimowe "brudy" to wszystko nie sprzyja fotografii, chyba ze robić z typowym nastawieniem na b/w, za kilkanaście dni kiedy na pola zawita radość w postaci jasnozielonych pasemek traw, drobniutkich listeczków i np porannych mgieł, wówczas będzie czas na cieszenie się naturą i robienie dobrych fot
    Zgadzam się w 100%
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

A mnie się dwójka podoba - własnie za kolory i niespecjalnie widoczne pozimowe brudy.
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Me_how Zobacz posta
    A mnie się dwójka podoba - własnie za kolory i niespecjalnie widoczne pozimowe brudy.
    Miło usłyszeć, że chociaż jednej osobie się podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Jak zwykle masz rację.
    Kolor i tak mi się bardziej podoba.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

A mnie się pierwsze podoba, tak szaro i buro, tylko czekać aż wiosenna zieleń wybuchnie
    Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś Łaskę, czy Laskę.

Uprawnienia umieszczania postów