Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Kapturka

Domyślnie Kapturka

Witam
    Nie mam pojęcia skąd ten ptaszek wziął się przy karmniku, żywi się owadami a od dwóch dni wcina słonecznik, powinien przylecieć w kwietniu a zjawił się teraz ( może zimowała ).
    Jak u wszystkich, tak i u mnie brak słoneczka, ale mam nadzieje że jeszcze parę dni będzie u mnie kapturka gościć i dam radę mniej szumiące zdjęcie jej zrobić ( samiec nie przylatuje ).
    Dwa dni temu czyjś kot siedział na moim karmniku i jadł słonecznik, sczepże mówiąc zdębiałem.
    Dzisiaj na trawnik wyszedł pierwszy jeż.
    Wiosna.

1.

Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Bardzo ładnie pozuje, takich zdjęc zazdroszczę,
    pozdrawiam,

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Pięknie złapana! Słoneczka życzę i oby kot z pticą w tym samym czasie nie przyszli na obiad

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbysior Zobacz posta
    Witam
    Nie mam pojęcia skąd ten ptaszek wziął się przy karmniku, żywi się owadami a od dwóch dni wcina słonecznik, powinien przylecieć w kwietniu a zjawił się teraz ( może zimowała ).
    Przelot wróblaków właśnie się zaczyna - stąd się wzięła w karmniku. Wcina słonecznik, bo owadów jeszcze nie ma. Bardzo ładnie wyszła. Fajnie, że na mchu a nie na badylu.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Pięknie uchwycona! Pozazdrościć tylko...
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Jak zwykle - Zbysiorowo - czyli super!
    Z8 + różne klamoty

Domyślnie

Bardzo dobre Zbysior

Domyślnie

Pięknie wyszło.

Domyślnie

Fajnie wyszła na tym mchu panie Zbyszku . Przysłona f8 to chyba b.blisko była ?
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Przyjemna panienka...u mnie jeszcze jej nie widać...za to szpaki już dziś widziałem
    Pozdrawiam Jacek P.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów