Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Staruszka.

Domyślnie

Krytyk filmowy nie robi filmów. Zdjęcie mi się nie podoba, budynek pokazany od d..y strony i nawet Pani przechodząca nie wnosi nic do tematu. Poza tym nigdy nie wstawiałem zdjęć architektury, a to co innego niz fotografia ptakow.

PS Bylem dzisiaj w Stargardzie i jest tam wiele ciekawszych obiektów do fotografowania.

Domyślnie

Ja, szukam nieciekawych obiektów do fotografowania. Ile razy można oglądać te same zdjęcia tj. Bramy, Kościoły, Mury etc. To już wszystko było i jest na każdej stargardzkiej widokówce. Skoro, byłeś w Stargardzie, to trzeba było chwycić aparat w dłoń i sfotografować "wiele ciekawych obiektów".

Domyślnie

Niestety nie jestem az taki kozak zeby prowadzić samochod, a byłem przejazdem Długo jeszcze się Pan bedzie na mnie wyżywał, że powiedziałem, że to zdjęcie jest słabe?

Domyślnie

W temacie staruszki [choć nie wiem czy mogę, jako amator się wypowiedzieć ], że staruszka jak już jest, to mogła by być w ruchu, czyli dłuższy czas naświetlania, byłaby dynamicznym dodatkiem do statycznego kadru.
    A całość pracy ani sie podoba, ani nie... takie bez wyrazu chyba jednak
    Natomiast bardzo intrygująco brzmiał sam tytuł "Staruszka" w dziale Architektura
    Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
    D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
    D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
    Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów