Pracuje w takiej działce, że z dużym prawdopodobieństwem mogę stwierdzić, że może slamsy to nie są ale dobrze to w tym bloku to nie ma.
Mnie to śmieszyło w 90 roku. Można było takie obrazki zobaczyć w Wałczu. Wtedy to faktycznie świadczyło o dobrobycie. Dziś niestety talerz na balkonie świadczy jedynie o tym, że ktoś ma dużo czasu na TV. Bardzo dużo. Widziałem wiele, bardzo wiele takich mieszkań, gdzie sprzęt za kilkadziesiąt tysięcy, a w rodzinie pracuje tylko pies - pilnuje tego bałaganu. Oczywiście uogólniam, pewnie w tym bloku mieszka wielu uczciwie pracujących ludzi.
Co do zdjęcia i jego śmieszności to jedynie ośmiesza władze osiedla, która pozwala na taki cyrk.
Anioła tam trzeba, wtedy by wszyscy w jednej stacji mieli talerze takie same w kwiatki![]()
Dziwne ale, jak kiedyś oglądałem Alternatywy 4 to ten tekst Anioła mnie przerażał, dziś widząc sraczkę różnych bloków na moim osiedlu (forma , kolorystyka, gabaryty, brak miejsca pomiędzy) to tęsknię za odgórnym planowaniem przestrzennym.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami