Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Pracuje w takiej działce, że z dużym prawdopodobieństwem mogę stwierdzić, że może slamsy to nie są ale dobrze to w tym bloku to nie ma.
    Mnie to śmieszyło w 90 roku. Można było takie obrazki zobaczyć w Wałczu. Wtedy to faktycznie świadczyło o dobrobycie. Dziś niestety talerz na balkonie świadczy jedynie o tym, że ktoś ma dużo czasu na TV. Bardzo dużo. Widziałem wiele, bardzo wiele takich mieszkań, gdzie sprzęt za kilkadziesiąt tysięcy, a w rodzinie pracuje tylko pies - pilnuje tego bałaganu. Oczywiście uogólniam, pewnie w tym bloku mieszka wielu uczciwie pracujących ludzi.
    Co do zdjęcia i jego śmieszności to jedynie ośmiesza władze osiedla, która pozwala na taki cyrk.
    Anioła tam trzeba, wtedy by wszyscy w jednej stacji mieli talerze takie same w kwiatki
    Dziwne ale, jak kiedyś oglądałem Alternatywy 4 to ten tekst Anioła mnie przerażał, dziś widząc sraczkę różnych bloków na moim osiedlu (forma , kolorystyka, gabaryty, brak miejsca pomiędzy) to tęsknię za odgórnym planowaniem przestrzennym.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Coś w tym jest... Jeździmy z kumplem służbowo raz do roku na taki budynek socjalny. Przy każdym oknie antena musi być a na stoliku (coraz częściej) płaski telewizor. Jak widać są różne priorytety.

A co do tego powyżej, to na miejscu zarządcy tego budynku zamontowałbym antenę zbiorczą czy kilka takich na dachu a nie zezwalał na takie "dekoracje".

Domyślnie

Dobrobyt jest w mieszkaniu nr 43 na IV piętrze III klatki, gdzie zagościła enka :P

Domyślnie

Wyobrażacie sobie co by się działo gdyby zlikwidowali wszystkie kablówki w miastach
    D300+ N 18-200 VR + N 50 1.8 + SB-900

Domyślnie

Polska rzeczywistość
    * 2x D90 *N17-55/f2.8 * N35/f1.8 * SB800 * SB600*

Domyślnie

Ten widok na zdjęciu to nic w porównaniu z tym co można zobaczyć w Kairze tam oprócz jeszcze większej ilości anten na ścianach wiszą klimatyzatory. Prawie nie widać tam elewacji

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów