Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Żurawie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    WpadłAm A ja poważnie myślę,że masz za ciemne zdjęcia. Prawie każde z tych ślubniaków. Tak mało im brakuje.
    No to sorki. Jak wpadłaś to spoko
    Robię stronkę na WordPresie i fotki tak powrzucane przypadkowo żeby zobaczyć jak to wszystko działa, przede wszystkim galerie, ale co tam. Pewne różnice mogą wynikać z ustawień monitora. Tak naprawdę nie wiemy do końca co każdy z nas widzi. Pozdrawiam

Domyślnie

W takich miniaturkach może troszkę ciemniej to lepiej. To są prawie pełne klatki i po podniesieniu kontrastu i ściemnieniu tracą na klimacie. Z lepszym oświetleniem.
    D....,TC-14II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kokos Zobacz posta
    No to sorki. Jak wpadłaś to spoko
    Robię stronkę na WordPresie i fotki tak powrzucane przypadkowo żeby zobaczyć jak to wszystko działa, przede wszystkim galerie, ale co tam. Pewne różnice mogą wynikać z ustawień monitora. Tak naprawdę nie wiemy do końca co każdy z nas widzi. Pozdrawiam
    To nie monitor bo w pracy i w domu widzę je tak samo. Wrzuć z dwa tutaj, zobaczysz co inni powiedzą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    To nie monitor bo w pracy i w domu widzę je tak samo. Wrzuć z dwa tutaj, zobaczysz co inni powiedzą.
    Wątek nie jest o moich zdjęciach. Wyraziłem tylko swoją opinię co do żurawi a ty przy okazji starasz się za wszelką cenę udawadniać jakie to moje fotki ciemne "w piwnicy robione" to trochę nie na miejscu i nie na temat.

Domyślnie

To jest na temat. Pisałeś,że zdjęcie trzeba przyciemnić a ja napisałam co myślę posiłkując się tym "jak widzisz".

Oszczędny w słowach Awatar Qben
    Miasto
    Gdańsk/Zambrów

Domyślnie

Kurcze, genialne masz światło na tych zdjęciach.

Domyślnie

gratuluję modeli i zdjęć

Domyślnie

Gratki za modele i niezły objektiv..

pzdr
    D80/N70-300VR/N18-135/N50/1.8
    http://www.lynx4u.pl - sklep DVB-T/SAT :: Telewizja Na Kartę :: Cyfra+

Domyślnie

Dzieki olomir, dodam tylko ze miejsce po ktorym spaceruja zurawki dodaje 50% atmosfery dla udanego zdjecia, te mokradelka sa super.
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów