Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Żurawie

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kokos Zobacz posta
    Foty extra, o ile 1,2 spoko, to 3 minimalnie bym przyciemnił
    Pzdr.
    Nic nie przyciemniaj.
    Oglądałam jego zdjęcia na stronie internetowej. Wszystkie ma za CIEMNE!!! Jak w piwnicy robione.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    Nic nie przyciemniaj.
    Oglądałam jego zdjęcia na stronie internetowej. Wszystkie ma za CIEMNE!!! Jak w piwnicy robione.
    Dzięki że wpadłeś na stronkę. Nie mogę nigdzie twoich fotek zobaczyć szkoda.
    Co do fotek Olomir ja się nie upieram, podobają mi się. Na FP też ktoś napisał że trochę ciemniej i więcej kontrastu by się przydało. Coś w tym jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kokos Zobacz posta
    Dzięki że wpadłeś na stronkę.
    WpadłAm A ja poważnie myślę,że masz za ciemne zdjęcia. Prawie każde z tych ślubniaków. Tak mało im brakuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    WpadłAm A ja poważnie myślę,że masz za ciemne zdjęcia. Prawie każde z tych ślubniaków. Tak mało im brakuje.
    No to sorki. Jak wpadłaś to spoko
    Robię stronkę na WordPresie i fotki tak powrzucane przypadkowo żeby zobaczyć jak to wszystko działa, przede wszystkim galerie, ale co tam. Pewne różnice mogą wynikać z ustawień monitora. Tak naprawdę nie wiemy do końca co każdy z nas widzi. Pozdrawiam

Domyślnie

W takich miniaturkach może troszkę ciemniej to lepiej. To są prawie pełne klatki i po podniesieniu kontrastu i ściemnieniu tracą na klimacie. Z lepszym oświetleniem.
    D....,TC-14II

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcia! Zazdroszczę zarówno fotek jak i spotkania
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

super
    jasnosc ok, bo mz. takie jasniejsze na papierze lepiej sie prezentuja
    jedynie przydaloby sie jeszcze jakies troche szersze

Domyślnie

Minimalne zdjęcie ekspozycji uwydatni więcej detalu na ptaku, mam na myśli przede wszystkim pióra, oraz wzmocni kolorystykę i sprawi też, że ptaszysko lepiej się poczuje, zaskakując widza swoją trójwymiarowością

Domyślnie

Faaajne mi ostatnio uciekają jak cholera, ale co zrobić, trzeba walczyć
    dla kolegi, który chciał głos żurawi do 3 http://www.youtube.com/watch?v=e6kWJ...tailpage#t=32s

Domyślnie

To jest na temat. Pisałeś,że zdjęcie trzeba przyciemnić a ja napisałam co myślę posiłkując się tym "jak widzisz".

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów