Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: dziadek

Domyślnie

1.0 0_o

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NiKtos Zobacz posta
    1.0 0_o
    bo to i system inny
    Road to Manila

Domyślnie

Leica m9 + noctilux 1.0.
    Malowniczo .
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Oba kadry są niesamowite.. opowiadają historię..
    Model zamyślony na 1 daje innym do myślenia...
    Niezwykła obróbka bw, jest wyrazista i dopełnia zdjęcia. Głębia jest przepiękna.. zazdroszczę szkła, takie światło to jeszcze moje nieosiągalne marzenie
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Jedynka słaba. Natomiast dwójka byłaby genialna z tym światłem i plastycznością, przy poprawionej (i wspomnianej już) kompozycji ujęcia.

Domyślnie

Rozmycie z 2 jest super. Model jest wycięty, tło nieistotne i nie odciaga uwagi. Ale na 1 przez to, że w tle jest dziecko to chyba lepiej by było ciut przymknąć. Chyba by było lepiej, gdyby było ono bardziej czytelne. Sęk w tym, że to dopiero da się ocenić na gotowym zdjęciu. Przydało by się robienie takich tematów z bracketingiem przysłony
    Jak ty dajesz radę robic na 1.0 z taką ilościa światła? Starcza ci skali czasów? Stosujesz szary filtr? Nie pytam o to konkretne zdjęcie, bo jest w cieniu, ale czasem są zdjęcia w pełnym słońcu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

mam na stale podpiety filtr B+W ND 106 redukujacy swiatlo o 6 dzialek
    Road to Manila

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów