Szukaj
Wszystkie Twoje zdjęcia są wspaniałe,jestem pod ogromnym wrażeniem!
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Z tymi Twoimi zdjęciami jest jak z opakowaniem najbardziej ulubionych i najsmaczniejszych ciastek
Nie możesz się doczekać kiedy się do nich dobierzesz. Jak zjesz pierwsze to wydaje Ci się, że jesteś już uszczęśliwiony.
Ale nieeeee .... sięgasz po następne, które smakuje tak samo jak poprzednie ..... a może nawet bardziej.
Paczka się kończy, a ty chcesz więcej ... i więcej ....
dzieki, paczka sie naszczescie jeszcze nie konczy![]()
Road to Manila
Mi się również zawsze podobały Twoje zdjęcia, ale te niestety nie przemawiają do mnie. Szczególnie jedynka. Wiem, że lubujesz się w małej GO, ale na tym pierwszym drażni rozmyte dziecko... sama postać "dziadka" również mogła by mieć więcej tej ostrości. Drugie natomiast... cóż... GO fajnie, ale nie mam pojęcia dlaczego tyle prawej strony. Cały ciężar kompozycji spoczywa z lewej strony... i skierowanie ciała "modela" i drzewo w tle. Trzeba było go posadzić bardziej z prawej strony... na tym konarzeOczywiście wiem, że jesteś tutaj ulubieńcem wielu osób i mogę zostać za tą "krytykę" oskalpowany, więc tradycyjnie dodaję formułkę, iż się nie znam i powyższe jest jedynie moją osobistą oceną
![]()
peace & love
ja tez uwazam ze powinien byc bardziej z prawej ale tak zrobilem i nie zmienie tego,
a nie jestem fanem hasla - skadruje sie w photoshopie
co do krytyki to spoko, chetnie ja przyjmuje![]()
Road to Manila
A mi pasi, szczególnie 2. Świetny klimat.
D60 + 18-55 f/3.5-5.6 + 50 f/1.8
Na sygnaturkę przyjdzie jeszcze czas.
Zdjęcie genialne, a jaki obiektyw?
Skontaktuj się z nami