Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Fotki z niedzielnej sesji.

Oto najnowsze fotki z niedzielnej sesji

skład:
    modelka - Iza Urilch
    fryzura - Ewa Pierzchała
    wizaż - Elwira Ziko
    asystent - Marzena Piwońska

podziękowania dla całej ekipy.

1.

2.
    3.
    4.
    5.
    6.

proszę o komentarze i opinie

Domyślnie

Mnie osobiście bardzo podoba się dobranie strojów do wystroju wnętrza. Wg mnie najlepsza jest czwórka zreszta wszystkie są bardzo fajne

nin
    Gość

Domyślnie

jezeli zajmujesz sie tym profesjonalnie to na Twoim miejscu wstydzil bym sie takich zdjec
    natomiast jezeli zajmujesz sie tym amatorsko to ucz sie pracy z oswietleniem bo majac
    taka ekipe ludzi miejsca i czas na to nie wykorzystales tego nawet w 20%

Domyślnie

to nie wykorzystales tego nawet w 20%
    Nin jesteś zbyt wyrozumiały.
    Ja bym dał 10%
    Camera Obscura, DX, FX, XXX

Domyślnie

wow .. chcialbym miec taki zespół.. nie wykorzystałeś tego.. nie zagrałeś światłem.. postprodukcja tez nie zachwyca..
    www.okamgnienie.pl/blog - czesto aktualizowany..

"Silnemu mocy przysparza samotność" (F.Schiller)

Domyślnie

Trochę kuleje obróbka. Parę detali warto by powyciągać, jak rozumiem to sesja mody:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kamash Zobacz posta
    wow .. chcialbym miec taki zespół.. nie wykorzystałeś tego.. nie zagrałeś światłem.. postprodukcja tez nie zachwyca..
    to prawda..ekipa (ilosc) sugerowalaby raczej inny poziom zdjec
    jest w miare oki, ale najbardziej razi "sztywnosc" modelki

Domyślnie

Oświetleniowo dobre, a to ciężkie, bo dość duże plany. Wstawienie błysku powoduje kłopoty z cieniami w tych wnękach - kasetonach. Bezcieniowo to chyba najłatwiejsze wyjście, ale superefektów to nie daje.
    Najsłabsza stroną tych zdjęć jest współpraca z modelką - albo nie masz ty w tym wprawy, albo modelka mało doświadczona. Co do póz jest poprawnie, ale mina modelki jest jakaś nieodpowiednia. Nie wiem jak to określić - niezaangażowana, sztywna? Jest to za bardzo pozowane, za mało naturalne. Gdyby nie to byłoby b.dobrze. Wizaż, makijaż, fryzury - OK, dobre.
    To takie moje odczucia.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Uprawnienia umieszczania postów