Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    To ja nieco z odwrotnej strony. Często biorę udział w badaniach neurologicznych/psychologicznych jako grupa kontrolna. M.in. obserwacja ruchu gałek ocznych (zarówno przy pomocy specjalnych okularów, jak i EEG) i co się okazało? Mam ponadprzeciętnie szybkie prawe oko Sposób obserwowania także różny od przeciętnego, a podczas dwukrotnego (2x po prawie godzinę) EEG, kiedy sobie smacznie spałem, moje prawe oko wciąż pozostawało aktywne
    Trening robi swoje. Okazało się m.in., że podczas obserwowania obrazów sprawdzam, wodząc po jego krawędziach, czy nic mi nie weszło w kadr
    Wzrok wciąż 0-0, a najmłodszy już nie jestem

Krzyśku, to przecież cafe jest
    Od dziecka siedzę przy komputerach po 16h na dobę i wzrok mam jak snajper SAS. Nic mi się nie męczy, nie czerwieni i nie piecze - po prostu twardym trzeba być, a nie mientkim

Domyślnie

ja jestem przewrazliwiony na punkcie oczu, w pracy wymusilem na szefie zeby byla zawsze nadprogramowa ilosc
    "ajłosz" w malych jednorazowych buteleczkach, czesto sie zdarza ze paproch mi wpadnie do oka i kluje

w domu jak cos smaze na patelni to zakladam gogle ochronne, boje sie pryskajacego tluszczu teraz mozecie sie smiac

Domyślnie

Czornyj chwali sie dobrym wzrokiem a duble i dele wali

Domyślnie

krople ze swietlikiem i 16h na dobe slecze

Domyślnie

Nic tak dobrze nie robi na gałki jak masaż - najlepiej językiem kobiecym po powiekach hehe

Domyślnie

Ja siedzę sporo przed komputerem, ostatnio znalazłem program o nazwie "f.lux", który zmienia temperaturę barwową monitora zależnie od pory dnia. Muszę przyznać, że poprawia to komfort pracy wieczorami, o wiele łatwiej oderwać wzrok od monitora, a po powrocie do komputera obraz nie wydaje się taki wściekle niebieski. Całkiem fajna rzecz, na pewno nie do obróbki zdjęć, ale do przeglądania internetu program jest idealny.

Domyślnie

Miałem kiedyś problemy od gapienia się w ekran przez kilkanaście godzi dziennie. Pomogły tabletki MaxiVision- maksymalna dawka luteiny - bardzo polecam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Nic tak dobrze nie robi na gałki jak masaż - najlepiej językiem kobiecym
    no nie ma to jak masaz galki kobiecym jezykiem, z tym sie zgodze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Czornyj chwali sie dobrym wzrokiem a duble i dele wali
    Wzrok po staremu dobry, tylko telefon nowy

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów