Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Iza - szacun za całokształt, szczerze zazdroszczę oka

...a zazdrośników od miodu powinni kastrować, może im przejdzie. Pomijam to, że z reguły sami totalne dno swoją "fotografią" reprezentują, chyba frustracja im nakazuje krytykować...

Domyślnie

jestem dokładnie tego samego zdania co szafranek, gdyby zdjęcie nr 15 wrzucił ktoś "mniej znany" niż Iza, na pewno zaraz zostałby skrytykowany a tu nie ma aż czym się tak zachwycać, proszę Was nie przesadzajcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vince Zobacz posta
    jestem dokładnie tego samego zdania co szafranek, gdyby zdjęcie nr 15 wrzucił ktoś "mniej znany" niż Iza, na pewno zaraz zostałby skrytykowany a tu nie ma aż czym się tak zachwycać, proszę Was nie przesadzajcie
    To jest dla mnie wielki komplement, nawet jeśli zdjęcia Ci się nie podobają, serio.
    Tym bardziej, że jestem tu od tak niedawna.

Dzięki za te negatywne opinie. Wiadomo, że nigdy nie jest tak, że coś jednakowo podoba się wszystkim. Kilka osób stwierdziło, że zdjęcia się nie podobają (czy to kolorystyka, czy kadrowanie) - no i dobrze, bo właśnie stąd się bierze zróżnicowanie na rynku. Z pewnością nie jestem fotografem dla Sztefanka czy Vince'a, bo się różnimy upodobaniami.

Odpowiedzieć na zarzuty nie bardzo mogę, ponieważ w zasadzie nie zostały postawione - ujawnione zostały inne gusta, które ja szanuję, i tyle .
    Jeśli chodzi o dobór zdjęć, odpowiada tu po prostu mojemu gustowi i temu, czego przez ostatni rok nauczyłam się o selekcjonowaniu i edycji. Zawsze jednak będzie to sprawa mocno subiektywna.
    Dzięki - że zadaliście sobie trud komentowania.
    Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527

Domyślnie

Bardzo lubię Wasze zdjęcia, ale ten materiał nie powalił mnie jak miały to w zwyczaju wcześniejsze. Nie przekonuje mnie zupełnie dwójka, czwórka i piętnastka. Obejrzałem bloga i zmieniłbym dobór skrótu po prostu. W miejsce tych wymienionych znalazłem tam kilka bardzo fajnych: wejście schody, klatka z samochodu (przez szybę) i świetne zdjęcie tańca młodych b&w.

Domyślnie

Izo absolutnie masz rację, broń boże nie krytykowałem Ciebie tylko sposób oceniania przez innych, obserwuje to forum dość długo i uwierz mi, że gdyby wspomniane przeze mnie zdjęcie nr 15 wrzucił ktoś i zatytułował - Mój pierwszy ślub to zostało ony by bardzo skrytykowane, przynajmniej tak mi się wydaje.

A tak w ogóle uważam, że robisz bardzo ładne zdjęcia, bo kilka Twoich setów widziałem

Pozdrawiam

Domyślnie

Dziękuję.
    A co do tej piętnastki - to co konkretnie jest z tym zdjęciem nie tak, że zostałoby bardzo skrytykowane?
    Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527

Domyślnie

Ja nie krytykowałem 15. tylko uznałem, że jest takie jakich tysiące. Nie ma w nim tego, w czym jesteś świetna, wyjątkowości. Ot takie poprawne zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Ja nie krytykowałem 15. tylko uznałem, że jest takie jakich tysiące. Nie ma w nim tego, w czym jesteś świetna, wyjątkowości. Ot takie poprawne zdjęcie.
    Dziękuję, Himi - ja rozumiem, co Ty miałeś na myśli. Napisałeś o trzech zdjęciach, które są słabsze, jak na ten set i jak na mnie, tak to rozumiem. I oczywiście cenię sobie Twoje zdanie i przyjmuję z pokorą.
    Bardziej pytałam Vince'a, bo napisał, że 15 nie jest słaba jak na mnie, czy jak na ten set, ale że jest słaba nawet jak na amatora, który prezentuje swój "pierwszy ślub". A skoro tak, to znaczy, że nie jest średnim zdjęciem, jakich wiele, tylko zupełnie beznadziejnym pod każdym względem. Dlatego zapytałam.
    Kiedyś mówiłam Koledze fotografowi, że może mnie do woli krytykować (byleby konstruktywnie), bo moje libido nie jest ulokowane w zdjęciach, tylko tam, gdzie być powinno . Ale jednak kiedy okazuje się, że się popełniło coś tak słabego i jeszcze nie ma się tego świadomości, to się to jednak trochę przeżywa. Może jednak część mojego libido jest ulokowane w zdjęciach .

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów