Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Kolorowo-koralowe

1

2

3

Konstruktywna krytyka baaardzo mile widziana
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Nie widze sensu aby krytykowac, podobaja sie wszystkie wraz z modelka. Pozdr.

Domyślnie

Bardzo ładne. Dla mnie 2 najlepsza, 3 bardzo przyjemna. Na jedynce przeszkadza mi trochę zielony blik na szkle okularów i trochę za mocno doświetlone.
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

Fajne. Modelka z potencjałem. Szkoda, że:
    - na 1 jest odbicie w okularach,
    - na 3 wolałbym by modelka patrzyła w obiektyw.

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Jak dla mnie to 3 najlepeze Ale nie podoba mi sie to tło tzn. jego faktura. Na twoim miejscu odsunałbym modelke od tła i dałbym mniejszą GO i byłoby lepiej moim zdaniem
    Ale ogólnie mi się podoba

P.S
    Modelke miałeś zacną

Domyślnie

Podoba mi się pozowanie modelki, kolor jej ciała, i światło. Wydaje mi się jednak, że tytułowe korale lepiej były by wyeksponowane przy sukience w jednolitym kolorze, np. czarnym. Trochę szkoda też, że wymieszałaś tyle rożnych rodzai korali.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Prośba padła o konstruktywną krytykę - więc przepraszam, jeśli pytać o to byłoby jakimś nietaktem... ale czemu ta Pani na dwójeczce tak się trochę nienaturalnie wygina - czyżby te korale były aż tak ciężkie? Z moich skromnych obserwacji nie tylko kobiety u mężczyzn lubią widzieć subtelny zarys brzuszka - mężczyźni u kobiet też. No i suknia nie odstawałaby wtedy tak bardzo na bucikach.

Domyślnie

Fajne, ładna kreacja, tylko ten refleks świetlny na 1 zdjęciu powoduje lekkie spięcie...
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

Dwójeczka bombowa. Ale w tak odległej od pozostałych formie i sensie, że obok nich wygląda na przypadkową. A szkoda. Jedynka na nie (refleksy, sztuczna, jakoś ogólnie bez sensu i pomysłu na przekaz), trójka byłaby fajna w niestudyjnej scenerii, gdzieś na łóżku w pokoju chociażby.

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Wszystko już chyba zostało powiedziane.
    Ja tylko się wpisuję z dwóch powodów
    1. żeby powiedzieć, że mi się modelka podoba
    i
    2. że koral jestem więc wpis się należy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów