Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: AutoFotoRadar

Domyślnie

eleganckie brazowe sztruksy, dobrze dopasowana czarna kurtka - ja bym to dal do glamour
    Road to Manila

Domyślnie

A ja bym to wrzucil do motoryzacji, niezla furmanka.

Domyślnie

a ja bym go zbanowal razem z ubotem

Domyślnie

Że niby też niemiecki co? Ja te krzaki widzę jako poetycką aluzję, że autor wiedzie nas w maliny
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    eleganckie brazowe sztruksy, dobrze dopasowana czarna kurtka - ja bym to dal do glamour
    "- O Jezu! Taki gość w boru! Oczom nie wierzę! Czym my tu Waszą Miłość przyjmiemy? Żeby my się spodziewali, żeby my wiedzieli...
    Dla Boga! Taki gość, taki gość..."

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    A ja bym to wrzucil do motoryzacji, niezla furmanka.
    Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    a ja bym go zbanowal razem z ubotem
    Kolegę Diogenesa z UBootem? Że niby za łódek fotografowanie i cum stemplowanie? Okrutnyś Waść. Tak się nie godzi.

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Że niby też niemiecki co? Ja te krzaki widzę jako poetycką aluzję, że autor wiedzie nas w maliny
    Waścinej podłości próbkę jużeśmy mieli okazję smakować, udała nam się to i o więcej prosimy...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Wg mnie z watku na watek autor coraz gorzej znosi konstruktywna krytyke ogladajacych
    Road to Manila

Domyślnie

Wg mnie z watku na watek autor coraz gorzej znosi konstruktywna krytyke ogladajacych
    Obserwuję jego prace i komentarze od dłuższego czasu i odnoszę takie same wrażenie.
    Autor chyba sam nie wie czego chce?!
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Domyślnie

W/g mnie jest jeszcze gorzej. Z wątku na wątek niestety coraz mniej konstruktywnej krytyki ale za to całe mnóstwo niczym nie uzasadnionych pochlebstw - to jest problem nr 1

Domyślnie

To smutna prawda. Ale jak żyć, skoro młodych, zdolnych twórców spotyka niemal wyłącznie niezrozumienie, drwina i szyderstwo? Zdecydowanie lepiej jest w Portrecie... Tam przynajmniej są dla nich poglądowe filmy.

PS Teraz dopiero zauważyłem - w cytowanym fragmencie pasowałoby na początku słowo "Mario"...

Cytat Zamieszczone przez lomax Zobacz posta
    Obserwuję jego prace i komentarze od dłuższego czasu i odnoszę takie same wrażenie.
    Autor chyba sam nie wie czego chce?!
    To wręcz tak samo, jak niektórzy komentujący.

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    W/g mnie jest jeszcze gorzej. Z wątku na wątek niestety coraz mniej konstruktywnej krytyki ale za to całe mnóstwo niczym nie uzasadnionych pochlebstw - to jest problem nr 1
    Właśnie. I te pochlebstwa są najgorsze do zniesienia.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Sprawa jest dosyć prosta.
    Wystarczy, że koledzy przestaniecie komentować twórczość wpkx i będzie spokój.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów