Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie |/| i |/|, |/| .....

Zapamiętałem słupy wpkxa (a jednak) na tyle, że mnie "zainspirowały".
    To moja pierwsza próba zdjęcia CB.
    Czy nie za bardzo zmasakrowałem w obróbce?

1.

Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Generalnie skaleczyłeś niebo...
    Pozdrawiam

Domyślnie

Albo te słupy takie krzywe albo tak leci w prawo .
    D90 , N18-105 , V58 1.4 , N50/1.8 AF, SB700 , miłość do przyrody.

Domyślnie

Wyprostowałem lekko.

2.

Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Wkrótce można spodziewać się prawdziwego wysypu "słupów" na forum Może też ktoś napisze tutorial pt. "Jak fotografować słupy"
    2 zdecydowanie lepsza, tylko to niebo - jak to wcześniej kolega ParkerQuink określił - wciąż skaleczone
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Pierwsza uwaga do tutoriala - do fotografowania słupów najlepiej zabrać statyw.
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

2 zacznie lepiej wygląda, ale rzeczywiście z niebem stało się coś niedobrego.
    Przeszkadza bałagan na drugim planie, te drzewa. Za bardzo zlewają się ze słupem na pierwszym planie. No ale cóż drzew nie wytniesz, chyba że...

Domyślnie

Osobiście nie widziałem wszystkich słupowych wątków, i nie zamierzam zobaczyć, gdyż... preferuję w tej kwestii jednak linie wysokiego napięcia

Marcinie, jeśli dobrze rozpoznaję okolice, to na północny-północny-zachód od tego miejsca (czyli w bok od lewej strony zdjęcia) masz chyba nadal ładną miejscówkę do fotografowania ptasio-wodej przyrody?

Domyślnie

Tak, na lewo są stawy siedleckie. Trochę tam fotografowałem i mam parę ładnych zdjątek ptaszków. Ale niełatwo teraz tam wejść...
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MK_2 Zobacz posta
    Tak, na lewo są stawy siedleckie. Trochę tam fotografowałem i mam parę ładnych zdjątek ptaszków. Ale niełatwo teraz tam wejść...
    Uuu Ostatnio byłem na tamtych stawach (pierwszy i chyba jedyny raz) z 10 lat temu. Co by nie mówić, jednym z najmilszych dla mego ucha dźwięków jest szum skrzydeł nisko przelatującej grupki łabędzi A że ładne zdjęcia ptaków robisz to trochę widać po Twojej galerii...

Uprawnienia umieszczania postów