Szukaj
cóż napisać![]()
Niestety nie znam się na portretach, ale moim zdaniem nie są to udane zdjęcia. Patrząc przez pryzmat wielu doskonałych Twoich prac, tu nie widzę nic. Ot pstryk
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Mistrzu Cieczki -jedynka podoba sie, na dwojce dalbym ciut wiecej dolu
Podpisuję się pod jednym i pod drugim. A tak na marginesie, to nie mogę już słuchać czytać tego biadolenia, że kadr centralny, albo niegodnie ze złotym podziałem. Ludzie w historii fotografii było tyle zdjęć centralnie kadrowanych, które rzucały na kolana, i tyle gniotów ciekawie skadrowanych, że można sobie odpuścić te zalecenia ze "szkółek niedzielnych" . Dla mnie zdjęcie super z takim właśnie a nie innym kadrem.nie umiem takich pstryków robić więc szczerze podziwiam
Ciekawą kolorystykę "jedynki" psuje mi, niestety, ten kadłubek bez rąk. No niepokoi mnie. Z "dwójki" dowiaduję się, co się stalo z rękami i już mi lepiej. Nie można bylo w "jedynce" wyjaśnic tej sprawy?![]()
sprzęt: fotografuję sercem
Dwójka ma bardzo dobre BW. Kadrowo OK, choć można odnieść wrażenie pozowania przez modela. Ale nie jest to wada dla mnie, która przekreślałaby to zdjęcie. Ot , takie czepialstwo![]()
Ale jedynka !!!!!! Przecież ta fotografia po prostu żyje. Świetne.
Skontaktuj się z nami