Pierwsze zdjęcie podoba mi się. Pozostałe dwa już nie i zauważ, że pokazując te ostatnie, ujmujesz trochę blasku temu pierwszemu.
Szukaj
Pierwsze zdjęcie podoba mi się. Pozostałe dwa już nie i zauważ, że pokazując te ostatnie, ujmujesz trochę blasku temu pierwszemu.
Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.
Biorąc pod uwagę, że się dopiero uczę patrzeć na świat przez obiektyw, to wolę pokazać kilka zdjęć (nawet bardzo cieniutkich) tylko po to aby po Waszej krytyce wiedzieć gdzie robię błędy. Umieszczając zdjęcia nie patrzę na nie przez pryzmat "odbierania blasku innemu zdjęciu" - jeszcze za mało umie.
Przyznaję, że faktycznie mnie osobiście podoba się tylko 1 - a podoba mi się w nim kolor (taki "szemrany") i cień.
1 bardzo fajnie wyszło, podoba się. Czuję się zaproszony![]()
Jedyneczka SUPER!!
Jeśli naprawdę dopiero zaczynasz przygodę z aparatem, to wręcz zazdroszczę takiego zdjęcia.
Dla mnie jedynka rewelka, 3 znacznie słbaiej, a o trójce ciiiii![]()
Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX
W zasadzie wszystkie podobne pod względem kadru i pozy modela (jakby na każdym reklamował czystą de lux), tylko miny ma inne. To mi trochę przeszkadza. Generalnie 1 ładna, resztę pokazał bym już jakoś inaczej, a nie powielał.
Przy tych zdjęciach istotnym dla mnie było jak światło będzie mnie "rysowało" - czysty eksperyment osoby, który pierwszy raz robi zdjęcia ze sztucznym światłem. Następnym razem będzie coś innego - żadnego drinkowania.
Skontaktuj się z nami