Maćku, czy Ty masz może jakieś wybitnie artystyczne aspiracje? Pytam całkiem serio i nie bez podstaw
Szukaj
Maćku, czy Ty masz może jakieś wybitnie artystyczne aspiracje? Pytam całkiem serio i nie bez podstaw
Maćku, przeczytaj co mi kiedyś napisałeś i zastosuj u siebie
http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=86973
.
Mnie się nie podoba..Jakiś tam klimacik może i "wycisnąłeś",ale to mało..![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Przerost formy nad treścią, fota udająca, że jest czymś lepszym niż w rzeczywistości jest. Maciek, tym razem na nie.![]()
Gdyby to zdjęcie wstawił początkujący z prośbą o ocenę, to pewnie wiele osób napisałoby, że jest nieżle... jak na początek, ale tu ktoś z taką historią na forum... taką małą fotkę z wielką ideologią? No i te pochwały - idzę, że jest na forum sporo kółek wzajemnej adoracji. Rozumiem tych którzy wrzucają sieczkę dla prowokacji - przynajmniej się dobrze bawią, ale żeby tak na poważnie?
Na ba! Spójrz na mój avatar
Oj tam, oj tam. U mnie jest całe stadoRaczej stemplować by trzeba było a nie klonować
Swoją drogą... jeśli wypominasz mi post sprzed 2 lat ... strach cokolwiek pisać
Locter - bo Cię wykreślę z kółka wzajemnej adoracji!
No widzisz. Gdybym dał to zdjęcie bez podpisu, jako "no name" to "pewnie wiele osób napisałoby, że jest nieźle". Czyli jest nieźle. A co ma do tego historia na forum?![]()
Ja się bawię formą a nie ideologią. A że zdjęcie odbiega od tego co robiłem? Od tego co jest na forum? Phi
Tekst o kółkach wzajemnej adoracji, w odniesieniu do mnie, szczerze mnie rozbawił![]()
Podoba mi sie nawet. Sam lubie strzelic czasem cos zblizonego ideowo.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Ptaki Nemetha?![]()
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami