Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Maćku, czy Ty masz może jakieś wybitnie artystyczne aspiracje? Pytam całkiem serio i nie bez podstaw

Domyślnie

Maćku, przeczytaj co mi kiedyś napisałeś i zastosuj u siebie

http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=86973

.

Domyślnie

Mnie się nie podoba..Jakiś tam klimacik może i "wycisnąłeś",ale to mało..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Przerost formy nad treścią, fota udająca, że jest czymś lepszym niż w rzeczywistości jest. Maciek, tym razem na nie.

Domyślnie

Gdyby to zdjęcie wstawił początkujący z prośbą o ocenę, to pewnie wiele osób napisałoby, że jest nieżle... jak na początek, ale tu ktoś z taką historią na forum... taką małą fotkę z wielką ideologią? No i te pochwały - idzę, że jest na forum sporo kółek wzajemnej adoracji. Rozumiem tych którzy wrzucają sieczkę dla prowokacji - przynajmniej się dobrze bawią, ale żeby tak na poważnie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez guti Zobacz posta
    Gdyby to zdjęcie wstawił początkujący z prośbą o ocenę, to pewnie wiele osób napisałoby, że jest nieżle... jak na początek, ale tu ktoś z taką historią na forum... taką małą fotkę z wielką ideologią? No i te pochwały - idzę, że jest na forum sporo kółek wzajemnej adoracji. Rozumiem tych którzy wrzucają sieczkę dla prowokacji - przynajmniej się dobrze bawią, ale żeby tak na poważnie?
    eee tam, nie podoba Ci się
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Maćku, czy Ty masz może jakieś wybitnie artystyczne aspiracje? Pytam całkiem serio i nie bez podstaw
    Na ba! Spójrz na mój avatar

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Maćku, przeczytaj co mi kiedyś napisałeś i zastosuj u siebie

http://www.forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=86973
    Oj tam, oj tam. U mnie jest całe stado Raczej stemplować by trzeba było a nie klonować
    Swoją drogą... jeśli wypominasz mi post sprzed 2 lat ... strach cokolwiek pisać

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Przerost formy nad treścią, fota udająca, że jest czymś lepszym niż w rzeczywistości jest. Maciek, tym razem na nie.
    Locter - bo Cię wykreślę z kółka wzajemnej adoracji!

Cytat Zamieszczone przez guti Zobacz posta
    No widzisz. Gdybym dał to zdjęcie bez podpisu, jako "no name" to "pewnie wiele osób napisałoby, że jest nieźle". Czyli jest nieźle. A co ma do tego historia na forum?
    Ja się bawię formą a nie ideologią. A że zdjęcie odbiega od tego co robiłem? Od tego co jest na forum? Phi
    Tekst o kółkach wzajemnej adoracji, w odniesieniu do mnie, szczerze mnie rozbawił

Domyślnie

Podoba mi sie nawet. Sam lubie strzelic czasem cos zblizonego ideowo.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

do mnie gada to zdjęcie...ot tak po prostu

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów