Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Mała "żyrafa"

Domyślnie Mała "żyrafa"

Witam, ośmielę się pochwalić moim synem i czekam na wskazówki co do zdjęcia.

Domyślnie

Co mu się stało ze skórą na twarzyyy? I mimo wszystko bym ocieplił to zdjęcie.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

zdecydowanie do poprawy - jakieś przeostrzone na twarzy
    mnie się nie podoba
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Jestem na nie Coś nie tak z obróbką.
    I jesli chodzi o mnie to zrobilbym to na mniejszej GO

Domyślnie

gratuluje synka, Co do zdjęcia to ode mnie kilka uwag:
    Po 1 za dużo w tle. Lepiej ułożyć chłopczyka w miejscu gdzie nie będzie mieć za sobą rzeczy które rozpraszają uwagę przy patrzeniu na zdjęcie.
    Po 2 nie wiem czy twój syn ma taką skórę - porowatą- czy też jest to efekt zbyt mocnego wyostrzenia?
    Po 3 ostrość chyba siadła na dłoniach, choć to już może jest bardziej czepialstwo bo oczka jak widzę są ostre.

Domyślnie

jako doświadczony ojciec przypomnę mniej doświadczonym, że skóra niemowlaka na twarzy niekoniecznie jest gładka jak przysłowiowa
    d... niemowlaka, ale niekoniecznie trzeba podkreślać to ostrzeniem
    dla mnie większym problmem jest dramatyczna różnica w wyglądzie tęczówek - koniecznie do korekty - nawet jeśli fota tylko do albumu
    a w ogóle - młody wygląda na silnego i zdrowego - pogratulować
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Domyślnie

syna gratuluję ale mogłeś się pochwalić bez zdjęcia
    wrażenie było by lepsze

Domyślnie

Faktycznie przesadziłem z wyostrzeniem. Wczesniej nie wyglądało to tak tragicznie. Dziękuje wszystkim za opinie.

Uprawnienia umieszczania postów