Szukaj
Ostatnio edytowane przez songvari ; 14-03-2011 o 19:29
postaraj się wrzucać większe zdjęcia. Śnieg też macie żółto zielony ?
A ja bym chętnie zobaczył jakieś w całości... Tak z ciekawosci jak wyglądaja.
Völkchlor
Co mówi tata Eskimos do dziecka Eskimosa?
- synu, nigdy nie jedz żółtego śniegu...
to a propos tych kolorów.
Krzysztof Papierkowski
Śnieg nie zawsze widzimy idealnie biały. W przypadku mocnego zachodzącego słońca, wydaje się być bardziej żółty (nie z powodu, dla którego Innuici obawiają się żółtego śniegu). Ale rozumiem, że oceny negatywne i brak pozytywnych to mój kompletny falstart na forum![]()
no bez jaj - nie traktuj tego w kategorii falstartu. Wrzuc coś większego i może niekoniecznie detale. Nieczesto tu mamy fotki z tego miasta - to sobie pooglądamy![]()
Mnie się najbardziej 1 widzi, czysty taki, reszta sprawia przy nim wrażenie bardzo zaśmieconych![]()
Völkchlor
A jak dla mnie super 1, 5 najbardziej mi się widzi. (Niestety) potwierdza się moje upodobanie do ciepłych barw - bardzo lubię taką kolorystykę.
Aparat w plecaku
Pozdrawiam Michał N.
Absolutnie nie odbierałbym tego w ten sposób! Może po prostu mocno uwiązałeś się do widzenia detali przez pryzmat określonych ogniskowych, z pominięciem widoku całości (mówię z własnego wyobrażenia, bo ja akurat tak mam; szkła niektórych długości szczególnie temu sprzyjają), a to nie każdemu odpowiada. Poza tym kadrowanie IMHO bardzo dokładne i porządne. Momentami za mocno podbite kolory, a to trochę przeszkadza w odbiorze.
mi bardzo podobaja sie wszystkie oprocz 3.
Skontaktuj się z nami