Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Kolorowy Reykjavík

Miasto, w którym od jakiegoś czasu mieszkam słynie z kolorowych domów.
    Kilka dni temu przeszedłem się z moim aparatem (nie Zorka 5) i zrobiłem kilka zdjęć...

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Ostatnio edytowane przez songvari ; 14-03-2011 o 19:29

Domyślnie

postaraj się wrzucać większe zdjęcia. Śnieg też macie żółto zielony ?

Domyślnie

A ja bym chętnie zobaczył jakieś w całości... Tak z ciekawosci jak wyglądaja.
    Völkchlor

Domyślnie

Co mówi tata Eskimos do dziecka Eskimosa?
    - synu, nigdy nie jedz żółtego śniegu...

to a propos tych kolorów.
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

Śnieg nie zawsze widzimy idealnie biały. W przypadku mocnego zachodzącego słońca, wydaje się być bardziej żółty (nie z powodu, dla którego Innuici obawiają się żółtego śniegu). Ale rozumiem, że oceny negatywne i brak pozytywnych to mój kompletny falstart na forum

Domyślnie

no bez jaj - nie traktuj tego w kategorii falstartu. Wrzuc coś większego i może niekoniecznie detale. Nieczesto tu mamy fotki z tego miasta - to sobie pooglądamy

Domyślnie

Mnie się najbardziej 1 widzi, czysty taki, reszta sprawia przy nim wrażenie bardzo zaśmieconych
    Völkchlor

Oszczędny w słowach Awatar alan85
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

A jak dla mnie super 1, 5 najbardziej mi się widzi. (Niestety) potwierdza się moje upodobanie do ciepłych barw - bardzo lubię taką kolorystykę.
    Aparat w plecaku
    Pozdrawiam Michał N.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez songvari Zobacz posta
    Ale rozumiem, że oceny negatywne i brak pozytywnych to mój kompletny falstart na forum
    Absolutnie nie odbierałbym tego w ten sposób! Może po prostu mocno uwiązałeś się do widzenia detali przez pryzmat określonych ogniskowych, z pominięciem widoku całości (mówię z własnego wyobrażenia, bo ja akurat tak mam; szkła niektórych długości szczególnie temu sprzyjają), a to nie każdemu odpowiada. Poza tym kadrowanie IMHO bardzo dokładne i porządne. Momentami za mocno podbite kolory, a to trochę przeszkadza w odbiorze.

Domyślnie

mi bardzo podobaja sie wszystkie oprocz 3.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów