Szukaj
Wow, super zdjęcia, w koncu jest jakieś życie, dynamika...Wielkie gratki!![]()
Dla mnie gile z jedynki - wspaniałe !!!
Jedyneczka bardzo, bardzo fajna. Kompozycja jak ta lala. Wreszcie coś innego. Ramki natomiast są koszmarne, jak z klepsydry. Weź je wywal.![]()
Jedynka mnie zachwyciła, podoba mi się jeszcze kos. Ale cały secik jest bardzo przyjemny
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Wszystkie mi się podobają, ale 2 i 3 najbardziej - głównie ze względu na światło i otoczenie.
4 i 5 - fajna dynamika ze śniegiem. Z tych dwóch bardziej podchodzi mi 5 ze względu na czystość kadru, chociaż policzek u modraszki trochę wypalony.
1 Podoba mi się najmniej, ale rozumiem zamysł kompozycyjny.
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Dziękuję.
He, he... z tymi ramkami to owszem i prawda, ale wrzucając zdjęcia na forach łatwo mogę później rozpoznawać miniaturki. No i troszkę zniechęcają do kopiowania
Muszę sprawdzić tę modraszkę w rawach. Prawdopodobnie wypalenie to jednak kwestia postprocesingu.
Gile miałem jeszcze w takim kadrze, ale ten był wyjątkowo statyczny (acz bardzo geometryczny i symetryczny):
Skontaktuj się z nami