Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie

Ten eksperyment można śmiało zaliczyć do nieudanych. Nie powinno to jednak zniechęcać do eksperymentowania

Domyślnie

@jacek.gold - drogi Jacku, od jakiegoś czasu uprawiasz na tym forum smutny, 2, 3 wyrazowy spam, niczego kompletnie nie wnoszący do wątków w których się wypowiadasz. Bardzo proszę o konstruktywną krytykę moich zdjęć albo o nie wypowiadanie się w ogóle. Dzięki

@Kraftsman - A czemu nieudany? W sensie co jest źle?

Domyślnie

No napewno za jasno... A pod ustami wygląda jak blizna po ranie na całej długości. Niestety niekożystnie wyszło zdjęcie.
    xD

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    @jacek.gold - drogi Jacku, od jakiegoś czasu uprawiasz na tym forum smutny, 2, 3 wyrazowy spam, niczego kompletnie nie wnoszący do wątków w których się wypowiadasz. Bardzo proszę o konstruktywną krytykę moich zdjęć albo o nie wypowiadanie się w ogóle. Dzięki

@Kraftsman - A czemu nieudany? W sensie co jest źle?
    bo co? pogniewasz się? piszę co uważam za stosowne i tam gdzie chcę coś napisać
    masz z tym problem?
    poskarż się

Domyślnie

Uważam, że kultura osobista wypowiedzi obowiązuje zarówno w realu jak i w internecie, to wszystko, a to w jaki sposób się wypowiadasz świadczy tylko o Tobie samym, w tym wypadku o takiej kultury całkowitym braku.

<Ignore user mode on>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    Uważam, że kultura osobista wypowiedzi obowiązuje zarówno w realu jak i w internecie, to wszystko, a to w jaki sposób się wypowiadasz świadczy tylko o Tobie samym, w tym wypadku o takiej kultury całkowitym braku.

<Ignore user mode on>
    świadczy też o ignorancji autora i jego urażonych ambicjach
    wyraziłem swą opinię o zdjęciu i nie mam obowiązku przedstawiać dlaczego mi się nie podoba
    to że nie umiesz przyjąć takiej wypowiedzi to już nie mój problem
    ja nie mam problemu jak mi ktoś pod zdjęciem napisze "gniot" i nie podskakuję wtedy na stołku zaciskając nerwowo palce

Domyślnie

Ja na SKALIBROWANYM monitorze CRT nie widze papierosa , muszę się serio przyjrzeć...za jasne, i trochę nie pasuje do konwencji jaką jest portret.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Jako nałogowy palacz niepraktykujący (od 4 lat, 7 miesięcy oraz 2 tygodni) powiem, że nie podoba mi się temat Ale poza tym wyszło za jasno. Zgadzam się też że nie do końca pasuje do konwencji portretu - jednak gdyby chociaż smuga chciała się ładnie skomponować, lub ułożyć się w ciekawy kształt ..... a tak to nienaturalnie wyglądają tak wybielone zęby z papierosem miedzy nimi

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów