Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Eva

Domyślnie Eva

de czysta i szkua

Domyślnie

Dziwię się, że nikt się jeszcze nie wypowiedział na temat tego zdjęcia. Mnie zahipnotyzowało. Piękne światło i kolory. Obróbka bardzo mi się podoba. Modelka wygląda świetnie, jej spojrzenie jest niesamowite. Jedyne co bym zmieniła to kadr, troszkę mi przeszkadza ucięty łokieć i ręka. Ogólnie duży plus. Pozdrawiam.

Domyślnie

spojrzenie przyciąga to fakt a co do obróbki i kadru to jakoś nie bardzo mi się widzi

Domyślnie

modelke już masz, teraz rób zdjecia
    Naucz się czytać

Domyślnie

Niewiasta z potencjałem i to sporym, wg mnie.

Domyślnie

bardzo dobry naturalny portret z przemyślanie dobranym tłem. Mi się podoba

Domyślnie

Bałem sie tutaj coś wystawić, ale milo mi czytać. W sumie to pierwszy raz popracowalem powazniej przy portrecie. Pozdro
    de czysta i szkua

Domyślnie

To się nazywa zdjecie - z punktu widzenia amatora, nie fotografa, a nie jakieś "profesjonalne" zdjęcia z wygibasami nie wnoszące nic oprócz dodania jednego postu do tematu.

Domyślnie

Jest świetne, milion razy lepsze od wielu wrzucanych tu nad którymi rozpływają się użytkownicy forum. Subtelnie, bardzo fajnie. Brakuje tu czegoś przez co nie mogę nazwać fotki ideałem ale ciężko mi to określić nawet Niemniej brawo, urocze.

Domyślnie

ale śliczne dziewczę...! jeszcze raz w plener i zrobić jej proszę całe stado fajnych zdjęć...!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów