Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie machoniowa abstrakcja

1.

niebieska zasłona zrobiona z frędzelków drażni nas - kurzy się, plącze, korci dzieci żeby ją ciagnęły za cienkie sznurki - i tak to z nią jest
    oto pierwsze jej pozytywne oblicze w promieniach wiosennego słońca na tle żaluzji i... moje pierwsze zdjęcie

Domyślnie

Ogólnie do tego typu impresji nastawiony jestem raczej pozytywnie , tu może ciut za jasny dół.

Ale mała prośba, na litość boską, gdybyś kiedykolwiek miał na myśli taki rodzaj drewna, pisownia poprawna ortograficznie to: mahoń, mahoniowe itd. Niektórzy z nas są z pokoleń, które jeszcze pisały dyktanda i mahoń przez "ch" bardzo ich razi

Domyślnie

Patrząc na tytuł spodziewałem się czegoś w ciemnoczerwonych i brązowych barwach .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

to jest
    Ostatnio edytowane przez MACHOŃ ; 16-03-2011 o 09:01
    liczę na Wasze opinie // zaczynam - próbuję - chcę się uczyć //
    proszę nie ubierajcie słów w zbyt fachowe wrażenia - nie aby mnie oszczędzić ale żebym lepiej zrozumiała recenzje :P

Domyślnie

to jest jak najbardziej MACHONIOWA prezentacja - cóż poradzę na to, że moje nazwisko pisze się z błędem

Cytat Zamieszczone przez Jacek Z. Zobacz posta
    ... gdybyś kiedykolwiek miał
    a w podpisie starałam się specjalnie ująć moją płeć ;P

dziękuję za ocenę
    proszę nie ubierajcie słów w zbyt fachowe wrażenia - nie aby mnie oszczędzić ale żebym lepiej zrozumiała recenzje :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MACHOŃ Zobacz posta
    Tylko, że podpis dodałaś do profilu później.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

co chwilę dyskusja na forum odnosnie płci - małe uniesienia pań i szybkie tłumaczenia panów
    podpis dodałam przed napisaniem jakiegokolwiek posta - ale rzeczywiście nie był na początku widoczny teraz sobie przypominam - czemu - nie wiem
    w każdym razie nie miałam pomysłu na odgryzienie się za tego "mahonia"
    ps piekne Skive.. kiedy zdjęcia w dziale rodzina i znajomi?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MACHOŃ Zobacz posta
    to jest jak najbardziej MACHONIOWA prezentacja - cóż poradzę na to, że moje nazwisko pisze się z błędem

A, jak nazwisko to przepraszam Za to miasta swego chyba Koleżanka niepotrzebnie się wstydzi, pisząc "PL".

Płci w opisie nie widzę, zwykle wnioskuję o niej z użycia czasowników, ale tym razem widać ta metoda zawiodła

Uprawnienia umieszczania postów