Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Cross Piła

Domyślnie

7, 10, 11 - zostawiaj przed pojazdami, ludźmi, samolotami, ptakami itp. miejsce tzw "powietrza" jakbyś chciał zostawić im miejsce do pokonania jeszcze trasy, jakoś mi to od razu tu przeszkodziło, że w krawędź kadru zaraz walną

PS. w jednym watku można zamieszczać tylko 10 zdjęć tak dla jasności, że forum ma regulamin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    7, 10, 11 - zostawiaj przed pojazdami, ludźmi, samolotami, ptakami itp. miejsce tzw "powietrza" jakbyś chciał zostawić im miejsce do pokonania jeszcze trasy, jakoś mi to od razu tu przeszkodziło, że w krawędź kadru zaraz walną
    Chciałem żeby trochę tego piachu było widać, ale wtedy przód leciał, ale dziękuje za uwagę.
    Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    PS. w jednym watku można zamieszczać tylko 10 zdjęć tak dla jasności, że forum ma regulamin
    Ups... przepraszam... szkoda że edytować nie mogę.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SilkEPPI Zobacz posta
    Ups... przepraszam... szkoda że edytować nie mogę.
    zrobią to moderatorzy, chyba, że przymkną oko

Domyślnie

Ok, co do kadrowania to już wiem, a jak obróbkowo? poza nieszczęsną 5.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Talking

ja bym postarał się zejśc troszkę niżej ( pozycja żabka ) i wydłużyć troche czas dla uwydatnienia ruchu
    Co do obróbki hmm, nie wiem może troszke za żywe az skaczą do oczu te kolorki
    Ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć tak mi ktoś powiedział podgladać innych i ćwiczyć bawić sie czasem światłem WB nawet jak nie wychodzi to nie przejmowac sie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów