Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A jaki irokez na głowie. Cała seria super !
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

ósemka genialna
    D7000

Domyślnie

Wszystkie genialne
    Nikon D300s/Sigma 10-20 f3.5/Nikkor 35 f1.8/Sigma 70-200 f2.8/SB-900

Domyślnie

Sam temat owszem ciekawy, ale kontrasty i perspektywa niestety zabijają te zdjęcia mz. Dodatkowo sójkę miałeś pod światło co też nie wyszło fotom na dobre.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sekta Zobacz posta
    Sam temat owszem ciekawy, ale kontrasty i perspektywa niestety zabijają te zdjęcia mz. Dodatkowo sójkę miałeś pod światło co też nie wyszło fotom na dobre.
    No właśnie, tym się różnimy, że ja nie jestem łowcą wyłacznie idealnej ekspozycji i kolejnego ptaka bez treści w rozmytej rzeczywistości jakich wiele w necie. Staram się aby zdjęcia lub cykl miał jakąś narrację. Jak widać, fotografuję w warunkach zastanych, nawet pod światło w perspektywie jedynie możliwej przy tak ukształtowanym terenie. U większości ten cykl wywołał uśmiech - o to mi chodziło . Ja raczej podpatruję przyrodę a Ty tylko ją fotografujesz . To raczej będzie powodowało różnicę w ocenie fotografii przyrodniczej.
    pozdrawiam
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Ja raczej podpatruję przyrodę a Ty tylko ją fotografujesz . To raczej będzie powodowało różnicę w ocenie fotografii przyrodniczej.
    Podpatruję przyrodę od 5 roku życia. Fotografia to tylko dodatek, który uprawiam amatorsko dopiero od 2 lat.

Oceniając Twoje zdjęcia opisuję swoje wrażenia estetyczne a te niestety nie są w tym przypadku pozytywne ze względu na aspekty techniczne które opisałem. Chcę przez to powiedzieć, że ciekawa sytuacja, którą niewątpliwie prezentujesz na tych zdjęciach nie zawsze wystarcza do tego aby były one dobre. Takie moje odczucia w tym temacie.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

razza, uwielbiam Twoje riposty .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Chciałbym aby mi było dane być ochlapanym przez takie przemiłe ptaszysko ( forma 'ptaszka' mi nie pasuje)

Dla rewelacyjny moment.
    Pozdr
    Na razie D90 i D7100, S150 Macro, T116, N35, S50 1,4 S50-150, S900 i statyw całkiem dobry Fajne hobby i tyle
    http://pawelmeszynski.flog.pl/

Domyślnie

Kolorki że aż miło, super fotki
    | ... |

Domyślnie

..tak pięknie wypatrzone ...podoba się

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów