Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie

na krakowskim rynku facet żuje gumę balonową.
    Myślę, ze ów wiekopomny fakt nie zasługiwał jednak na uwiecznienie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

sądzisz że to guma?
    może się oblizywał na widok eagis

Domyślnie

Wygląda jak królik
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    na krakowskim rynku facet żuje gumę balonową.
    Myślę, ze ów wiekopomny fakt nie zasługiwał jednak na uwiecznienie.
    Myśląc w ten sposób, 90% zdjęć w tym dziale została popełniona przez pomyłkę. Street to nie tylko wydumane i filozoficzne zdjęcia, to też radość fotografowania i sztuka zobrazowania rzeczy zwyczajnych w sposób piękny, intrygujący albo i po prostu -- niezwyczajny.

PS.
    Tak w nawiązaniu do innego Twojego komentarza. Koronny dowód, że zdjęcia winno się oglądać dokładnie a nie po łebkach…, wtedy może zamiast gumy balonowej zobaczyłbyś to co obrazek przedstawia naprawdę, czyli uzębienie sfotografowanego jegomościa.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 20-03-2011 o 23:44
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Myśląc w ten sposób, 90% zdjęć w tym dziale została popełniona przez pomyłkę. Street to nie tylko wydumane i filozoficzne zdjęcia, to też radość fotografowania i sztuka zobrazowania rzeczy zwyczajnych w sposób piękny, intrygujący albo i po prostu -- niezwyczajny.
    Prawda.
    Ale to nie dotyczy powyzszego zdjecia.

PS.
    Tak w nawiązaniu do innego Twojego komentarza. Koronny dowód, że zdjęcia winno się oglądać dokładnie a nie po łebkach…, wtedy może zamiast gumy balonowej zobaczyłbyś to co obrazek przedstawia naprawdę, czyli uzębienie sfotografowanego jegomościa.
    Mea culpa. Fakt az tak detalicznie-dentystycznie sie do tego zdjecia nie przyłozyłem.
    Co nie zmienia poglądu, wyłozonego przeze mnie powyzej.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Uprawnienia umieszczania postów