Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Ola @ home

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Ola @ home

----> Zacznij oglądać ten wątek najlepiej od końca, tj. od ostatniego zdjęcia

Cześć,

Standardowe gmeranie poranno-niedzielne. Skromnymi środkami bez lampy, w mieszanym oświetleniu. Nie wiem, czy nie jest za ciemno przy oczach Z GO miało tak być, choć drugie oko nieostre też może być dyskusyjne.

Pozdrowienia,
    Zbyszek

Domyślnie

Dobra, milczycie Odczytałem komunikat. Wracam do pracy nad własnym warsztatem

Domyślnie

Spróbuj to przerobić na B&W
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Dwie przeróbki:

1 B&W po prostu

2 z filtrem kolorowym i B&W - mniejsze cienie na skórze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Dobra, milczycie Odczytałem komunikat. Wracam do pracy nad własnym warsztatem
    Spokojnie, jest niedziela, pora obiadowa, spotkania rodzinne, sielanka...
    Wieczorem będzie więcej odpowiedzi
    A co do fotki, ja jednak widziałbym większą GO pomimo tego, że taką zaplanowałeś. Cienie przy oczach mogą być.

EDIT - B&W przyjemniejsze w odbiorze
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Domyślnie

bardziej odpowiadałby mi taki kadr:

z ostrością nie potrafię już nic zrobić, ale IMO żyleta nie wyglądałaby wcale lepiej
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

BugsBunny - fajnie z tym kadrowaniem. Dzięki

Domyślnie

pierwsze, kolorowe jest OK. nie trzeba kombinować. światło było jakie było, jest OK.
    minus to mina, grymas. nie wiem, czy się usmiecha nieśmiało, czy skrzywiła nieco.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Nie wiem czy Ola ma jasne końce rzęs w lewym oku, czy zdjęcie jest przeostrzone?
    D70s. Ot tak, po prostu.

Domyślnie

Też myślałem, że przeostrzone, ale tak jakoś wyszło dziwnie na zdjęciu. Poprawiałem to na tym retuszowanym zdjęciu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów