Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Ola @ home

Domyślnie Ola @ home

----> Zacznij oglądać ten wątek najlepiej od końca, tj. od ostatniego zdjęcia

Cześć,

Standardowe gmeranie poranno-niedzielne. Skromnymi środkami bez lampy, w mieszanym oświetleniu. Nie wiem, czy nie jest za ciemno przy oczach Z GO miało tak być, choć drugie oko nieostre też może być dyskusyjne.

Pozdrowienia,
    Zbyszek

Domyślnie

Dobra, milczycie Odczytałem komunikat. Wracam do pracy nad własnym warsztatem

Domyślnie

Spróbuj to przerobić na B&W
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Dwie przeróbki:

1 B&W po prostu

2 z filtrem kolorowym i B&W - mniejsze cienie na skórze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Dobra, milczycie Odczytałem komunikat. Wracam do pracy nad własnym warsztatem
    Spokojnie, jest niedziela, pora obiadowa, spotkania rodzinne, sielanka...
    Wieczorem będzie więcej odpowiedzi
    A co do fotki, ja jednak widziałbym większą GO pomimo tego, że taką zaplanowałeś. Cienie przy oczach mogą być.

EDIT - B&W przyjemniejsze w odbiorze
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Domyślnie

bardziej odpowiadałby mi taki kadr:

z ostrością nie potrafię już nic zrobić, ale IMO żyleta nie wyglądałaby wcale lepiej
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

BugsBunny - fajnie z tym kadrowaniem. Dzięki

Domyślnie

pierwsze, kolorowe jest OK. nie trzeba kombinować. światło było jakie było, jest OK.
    minus to mina, grymas. nie wiem, czy się usmiecha nieśmiało, czy skrzywiła nieco.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Tak mi się wydaje, że:
    Nigdy nos nie powinien się błyszczeć w żadnym miejscu.
    Zmarszczki na czole - nawet małe - to trzeba jakoś tego…
    Inne ślady - ile One potrafią wydać na kosmetyki, żeby - no wiesz…
    Czerwone zabarwienie w dowolnym miejscu i tak dalej.

x

Domyślnie

No właśnie, obróbka - to muszę potrenować. Tutaj była wyjątkowo wskazana, bo modelka zupełnie nieprzygotowana. Wiem, że nie powinno się robić zdjęć ot tak, bo wyszło, ale przekonanie do czegoś więcej, niż pozowania przez kilka sekund graniczy z cudem.

Doceniam sugestie i poprawki. Serdeczne podziękowania.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów