Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Michelle - cd

Domyślnie Michelle - cd

Witam.

Nawiazujac do mojego poprzedniego watku wstawiam kilka nastepnych fotek.

Sorki ze tak dlugo to trwalo ale mialem wypadek i nie bardzo moglem pracowac.

Modelka: Michelle
    Make up artist: Michelle
    Blenda itp: Bugi
    Fotograf: Ja of course

1.

2.

3.

4.

5.

bonus - wszyscy daja dam i ja

Napiszcie prosze co myslicie. Chociaz kilka slow. Z gory dziekuje.

Domyślnie

No to ode mnie:
    1) Jak dla mnie za duża GO, za jasny dół kadru,
    2) nie lubię skosów, sam na nie kiedys chorowałem, ale się z nich z czasem wyleczyłem , tak to w miarę przyjemnie;
    3) za szeroko;
    4) przepalona ręka, nie potrzebny skos;
    5) jest krzywo i twarz jest ciemniejsza niż tło, dobrze by było wykorzystac tutaj np. blendę;
    bonus) jest spoko, ale ja bym to widział w kadrze pionowym;

Co do wszystkich: popracuj na obróbką, wszystkie kolorowe zdjęcia są takie trochę wyblakłe, mało żywe. Powodzenia
    D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
    <a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>

Domyślnie

Dzieki. Co do kolorow to sie nie zgodze. Cieply ton skory, zero desaturacji itp. Nie wiem u mnie wyglada git
    Na 4 faktycznie kilka pikseli jest przepalonych.
    Co do 5 to sie nie zgodze. Uwazam ze trzaz jest dostatecznie doswietlona (wlasnie przy wykozystaniu bledy) a nawet zastanawialem sie czy nie za bardzo.

A jak to wyglada u was?

Domyślnie

co do kolorowych fot zgadzam sie saturacja Ci tam ucieka szczegolnie w srodku kadru
    na 2. przesadziles z porcelana
    1. za duze GO ale moze tak mialo byc , pytanie tylko czy warto pokazywac to zdjecie ?

Domyślnie

Mz czwórka nie jest krzywa tylko zdjęcia nie robiłeś stojąc prostopadle do ławeczki tylko lekko z lewej. Może się więc troszkę tak wydawać , ale to nie razi.
    Twarz moim zdaniem doswietlona wystarczająco.
    Ogólnie bardzo mi się podoba. Kolory stonowane.
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

2, 3 i bonus bardzo dobre z tym że bonus lekko ciemniejszy mógłby być, 4 wolałbym przesunięte trochę w prawo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LWO Zobacz posta
    na 2. przesadziles z porcelana
    Wierz mi lub nie praktycznie wogole nie ma blurowania. Dziewczyna ma bardzo ladna cere.

Cytat Zamieszczone przez fufinek Zobacz posta
    Mz czwórka nie jest krzywa tylko zdjęcia nie robiłeś stojąc prostopadle do ławeczki tylko lekko z lewej. Może się więc troszkę tak wydawać , ale to nie razi.
    Dokladnie tak bylo. Zdjecie nie jest robione prostopadle do modelki i z tad ten ''mylny'' efekt

Domyślnie

No, to jeszcze moja.
    Nie wiem, czyja to wina, ale dziewczyna sztuczna jak by sobie zdjęcia do paszportu robiła. W zbliżeniach nieco lepiej. Kolorystyka bardzo subtelna, na duży plus. Plener całkiem, całkiem. No tylko spraw, żeby ona się trochę rozluźniła, bo siedzi, jak by kij od szczotki połknęła!
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Pracowalismy nad tym i wierz mi lub nie ale atmosfera byla naprawde luzna. Generalnie jest dosc otwarta osoba ale przed obiektywem ma swoja jedna mine i tyle. Niby to naturalne ale jednak odbior jest inny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów