Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    maniak666
    Gość

Domyślnie Niestemplowane modelki

Tyle tych niestemplowanych dzis bylo, to jeszcze dwa

1

2

Zapraszam do stemplowania

Domyślnie

Wybieram modelke nr.2... za Can-Cana

Domyślnie

Dwójka lepszejsza ładne światło, ale nie wiem czy nie za dużo nasycenia i czemu takie małe?
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Za dużo nasycenia i trochę przekontrastowane. Na jedynce spróbowałbym wyciągnąć trochę cienia z tych gałązek. No i wystemplował te gałązki włażące w kadr z prawej strony. Tak poza tym światełko i kadry znakomite .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Za dużo nasycenia i trochę przekontrastowane. Na jedynce spróbowałbym wyciągnąć trochę cienia z tych gałązek. No i wystemplował te gałązki włażące w kadr z prawej strony. Tak poza tym światełko i kadry znakomite .
    Pewnie można było mniej nasycic i dac mniejszy kontrast-nie przeczę. Ale tak mi się widziało w czasie obróbki i tak zrobiłem.
    Stemplowac nie zamierzałem i nie zamierzam tutaj niczego. Wczoraj chyba był taki dzień na niestemplowanie. Przyznaję- dałem się porwac tłumowi A poza tym- tytuł zobowiązuje.

ART69- na lapku obrabiam, i taka a nie inna wysokośc podyktowana jest tym że bardzo nie lubię przewijac pionowych fot żeby je w całości zobaczyc. A i regulamin też coś tam wspomina o rozmiarach.

Dzięki za uwagi.

P.S Nastepne jeśli zajdzie potrzeba- będą wystemplowane
    Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 12-03-2011 o 18:32 Powód: literówki

Uprawnienia umieszczania postów