Chciałbym zapytać co sądzicie o takim portrecie. Wiem, że trochę pojechałem z obróbka, szczególnie oczy, ale taki był mój zamysł.
Z góry dziękuję za uwagi.
Szukaj
Chciałbym zapytać co sądzicie o takim portrecie. Wiem, że trochę pojechałem z obróbka, szczególnie oczy, ale taki był mój zamysł.
Z góry dziękuję za uwagi.
mnie się nie podoba, ale skoro taki był zamysł - znaczy się udało...
D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)
jako totalny amator opiszę co widzę w tym na nie :
- aureola nad głową
-wyjechane z kolorem skóry na górną wargę, chyba że modelka ma taką płaską ale wątpię bo dolna jest normalna
- ogólnie wyglada jak kosmitka przez te oczy
- i trochę zbyt trupio blada.
Ale jak juz kolega dodał wyżej - jesli tak mialo być to znaczy , że wyszło
To tak , żeby nie było , że komentarze sa krótkie i węzłowate.
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Jak z reklamy jakiegoś filmu o obcych.
Słabe mz.
Szary, cichy człowiek.
Czyli złe założenia
Oczy chciałem zrównać kolorystycznie z resztą zdjęcia. Te kropeczki są dlatego, że świecone ringiem.
Co do ust to nic tam nie ruszałem, takie dziewczyna ma
Aureola miała niejako wyodrębnić głowę z tła. W zasadzie to po prostu dosyć mocna winieta.
Dzięki za opinie.
strasznie płasko
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Mi się zdjęcie podoba oprócz dwóch elementów:
- kolor oczu - nienaturalny, ale to kwestia gustu
- podbródek trochę za bardzo zlewa się z szyją
Jestem totalnym amatorem, nie znawcą, więc może nie nalezy się moimi uwagami sugerować![]()
Skontaktuj się z nami