Szukaj
Też taka sytuacja była z Nikonem D80. Wszyscy myśleli, że stanieje, ale trzymał cenę, aż nagle go nie było i pojawił sie D90. Udane modele trzymajacenę 9 a moim zdaniem D90 udany jest)
D800 | D90 | N80-200 | N28 1.8| S50 1.4 | Metz 48 |
Również uważam, że jak jesteś zdecydowany, to nie ma co czekać na jakiś raptowny spadek cen. Od listopada codziennie śledziłem Allegro; sklepy internetowe. Myślałem, że przed świętami coś drgnie - nic. To po Nowym Roku, też nic, a to przecież martwy sezon w handlu takimi presentami.
Pytam w FotoJokerze, w jednym, drugim mówią, że jest tylko to co na magazynach a nowych nie dostają, bo jest D7000 - następca.
Więc na początku lutego kupiłem, bo ileż można czekać.
nie liczyl bym na obnizke D90.....D7k wyszedl i mial byc poczatkowo produkowany rownolegle z D90....
Gdzie na forum byla mowa o tym, ze D90 bedzie wciaz produkowany, ale pewnosci nie mam....przydal by sie jakis link potwierdzajacy zakonczenie produkcji D90![]()
Nikon http://greg77.com/
Miesiąc temu kupiłem nówkę, nie żałuję
Miał być D7K ale...na niego jeszcze przyjdzie pora. Jak wyrośnie z chorób wieku dziecięcego![]()
pozdrawiam, Wojtek
Ropa i cukier po 5 zeta, VAT za moment 25%, podatek od posiadania cyfrowych urządzeń reprodukujących, podatek od zewnętrznych znamion zamożności już się rodzi, dług, tsunami, wojna na Bliskim Wschodzie, a Wy czekacie aż D90 będzie po tysiąc?
sprzęt: fotografuję sercem
ja kupiłem pod koniec tamtego roku w FJ za 3400 i grip był za 1zl. A jak ktoś che tanio to można zawsze kupić za granica na ebay :P
radze sie spieszyć bo to dobry aparat
Nikon D700, D90 i kilka szkieł..
Tak więc stałem się posiadaczem D90. Nabyłem w poznańskim ABFOTO w cenie 3050zł z obiektywem 18-105. Wybierałem z 3 egzemplarzy i ten którego kupiłem miał przebieg 0 zanim go przetestowałem. Pstryknąłem dziewiczą klatkę z numerem 1 wg. opandy.
Ostatnio edytowane przez tomkis ; 15-03-2011 o 01:15
D40 + 18-55GII + 55-200G VR + Helios 44M z pierścieniem + SB400
Skontaktuj się z nami