Close

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 104

Wątek: Koniec D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazwita Zobacz posta
    Witam.

Jeżeli Kolega już zdecydował się na nowe D90, to proponuję nie zwlekać przesadnie z zakupami. Na ewentualną obniżkę ceny można czekać, czekać, czekać… i wtopić. Popyt na ten towar jest, więc przy kurczących się zapasach cena może nawet lekko podskoczyć. D7000 jest o ok. 1600 zł droższy, więc jest miejsce na ruchy cenowe.
    Dokladnie. Sprawdzilem swoją fakturę. 1,5 roku temu dalem za niego 2250. Teraz najtańsza oferta to >2300, więc na mega promocje raczej nie ma co liczyć. Jak komuś sprzęt odpowiada, to brać i nie czekać(bo dla tych 30 zyli nie ma co ryzykować).

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Strzelce Opolskie

Domyślnie

Też taka sytuacja była z Nikonem D80. Wszyscy myśleli, że stanieje, ale trzymał cenę, aż nagle go nie było i pojawił sie D90. Udane modele trzymajacenę 9 a moim zdaniem D90 udany jest)
    D800 | D90 | N80-200 | N28 1.8| S50 1.4 | Metz 48 |

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójkąt Trzech Cesarzy

Domyślnie

Również uważam, że jak jesteś zdecydowany, to nie ma co czekać na jakiś raptowny spadek cen. Od listopada codziennie śledziłem Allegro; sklepy internetowe. Myślałem, że przed świętami coś drgnie - nic. To po Nowym Roku, też nic, a to przecież martwy sezon w handlu takimi presentami.
    Pytam w FotoJokerze, w jednym, drugim mówią, że jest tylko to co na magazynach a nowych nie dostają, bo jest D7000 - następca.
    Więc na początku lutego kupiłem, bo ileż można czekać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RoboCop Zobacz posta
    Również uważam, że jak jesteś zdecydowany, to nie ma co czekać na jakiś raptowny spadek cen. Od listopada codziennie śledziłem Allegro; sklepy internetowe. Myślałem, że przed świętami coś drgnie - nic. To po Nowym Roku, też nic, a to przecież martwy sezon w handlu takimi presentami.
    Pytam w FotoJokerze, w jednym, drugim mówią, że jest tylko to co na magazynach a nowych nie dostają, bo jest D7000 - następca.
    Więc na początku lutego kupiłem, bo ileż można czekać.
    Ja też zaszedłem do FotoJokera i tez się dowiedziałem ze nie ma świeżych dostaw i jest tyle co na magazynie. Więc mam nie mały kłopot bo skąd tu zebrać tyle kasy i kupić zanim zniknie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mill Zobacz posta
    Ja też zaszedłem do FotoJokera i tez się dowiedziałem ze nie ma świeżych dostaw i jest tyle co na magazynie. Więc mam nie mały kłopot bo skąd tu zebrać tyle kasy i kupić zanim zniknie
    Witam
    spokojnie wystarczy dla Ciebie . Nie tylko FJ ma sprzęt foto a zapasy jeszcze są. Zbieraj kaskę . d90 jest naprawdę dobrym sprzętem (subiektywne zdanie)
    Pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

nie liczyl bym na obnizke D90.....D7k wyszedl i mial byc poczatkowo produkowany rownolegle z D90....
    Gdzie na forum byla mowa o tym, ze D90 bedzie wciaz produkowany, ale pewnosci nie mam....przydal by sie jakis link potwierdzajacy zakonczenie produkcji D90

Domyślnie

Miesiąc temu kupiłem nówkę, nie żałuję
    Miał być D7K ale...na niego jeszcze przyjdzie pora. Jak wyrośnie z chorób wieku dziecięcego
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Ropa i cukier po 5 zeta, VAT za moment 25%, podatek od posiadania cyfrowych urządzeń reprodukujących, podatek od zewnętrznych znamion zamożności już się rodzi, dług, tsunami, wojna na Bliskim Wschodzie, a Wy czekacie aż D90 będzie po tysiąc?
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

ja kupiłem pod koniec tamtego roku w FJ za 3400 i grip był za 1zl. A jak ktoś che tanio to można zawsze kupić za granica na ebay :P

radze sie spieszyć bo to dobry aparat
    Nikon D700, D90 i kilka szkieł..

Domyślnie

Tak więc stałem się posiadaczem D90. Nabyłem w poznańskim ABFOTO w cenie 3050zł z obiektywem 18-105. Wybierałem z 3 egzemplarzy i ten którego kupiłem miał przebieg 0 zanim go przetestowałem. Pstryknąłem dziewiczą klatkę z numerem 1 wg. opandy.
    Ostatnio edytowane przez tomkis ; 15-03-2011 o 01:15
    D40 + 18-55GII + 55-200G VR + Helios 44M z pierścieniem + SB400

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów