Close

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: Koniec D90

Domyślnie Koniec D90

Witam jak wiadomo na wszystko przychodzi pora a kiedy nadejdzie pora na Nikona d90 jak wszyscy zauważyli powoli znikają z półek sklepów d3000 i d5000 a kiedy zniknie d90?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mill Zobacz posta
    Witam jak wiadomo na wszystko przychodzi pora a kiedy nadejdzie pora na Nikona d90 jak wszyscy zauważyli powoli znikają z półek sklepów d3000 i d5000 a kiedy zniknie d90?
    A jakie to ma znaczenie.
    Jest nowy D7000 D3100. D90 nadal robi zdjęcia u szczęścliwych uzytkowników. Jedynie co może cieszyć to mega wyprz tego body jak było za czasów D70.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

d90 przestał być produkowany wcześniej niż d5000 wiec nie wiem o co kaman ? ,czyżby nowy posiadacz d90 z bólem serca patrzący w przyszłość ?

Domyślnie

Pytanie z innej beczki: Czy D90 będzie dalej taniał w tym tempie, czy cena już się ustabilizowała? Szykuje się na niego i nie wiem czy chwilkę jeszcze nie zaczekać.
    D40 + 18-55GII + 55-200G VR + Helios 44M z pierścieniem + SB400

Domyślnie

niektórzy czekali, jak D 300 spadało i aż tak nie spadło nisko bo go zabrakło.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Jedynie co może cieszyć to mega wyprz tego body jak było za czasów D70.
    A gdzie ta mega wyprzedaż?

Domyślnie

No właśnie gdzie bo ja z chęcią bym go kupił w dobrej cenie.

Domyślnie

Cena pewnie spadnie ale...jak chcesz po dobrej cenie kup używany, bo chodza za śmieszne pieniądze na allegro.
    Swoją drogą byłem przekonany, że d90 jest obecnie produkowany równolegle z d7000..
    Aparat cieszy bardzo za te pieniądze, więc jakoś nie zmartwiła mnie ta informacja

Domyślnie

Na naszej giełdzie są okazje na D90, ryzyko prawie zerowe , a przynajmniej mniejsze niż na allegro.
    F90X, D600

Domyślnie

Nie bardzo kumam pojęcia jak w temacie "koniec D 90" Mnie to pachnie tematem dla typowych "zbieraczy najnowszych gadzetów" czyt. drogich gadżetów.
    Bo jeżeli ktoś kupuje "w tym czasie" najnowszy model nikona z myślą o "patrzcie co mam na szyi" to faktycznie, można myśleć o "końcu D-90"
    Ktoś kto umie tworzyć foty za pomocą aparatu nie potrzebuje najnowszych nowinek. Nawet niejednokrotnie starsze sprzęty "produkują" o niebo lepsze foty niż te najnowsze pod małym warunkiem: Korzystasz z możliwości aparatu a nie nosisz go na szyi dla samej nazwy.
    Osobiście zaczynałem kilka lat temu od tzw. małpki i przechodząc przez hybrydy doszedłem do wniosku że na lustrzankę akurat tą i pierwszą, nadszedł czas bo szkoda mi było kasy żeby ładować się w system. ( wiecie że drogi ) I nie żałuję.

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów