Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Krewscy Nikoniarze!

Różne akcje promowane są na naszym forum. Może warto zapoczątkować nową promującą krwiodawstwo. Zaraz jadę do szpitala upuścić 450 ml Było już kilka akcji oddawania krwi nagłego dla kogoś z forum. Jakbyśmy stworzyli tak bank informacyjny o naszym oddawaniu krwi mogłoby to ułatwić kolejne akcje. Cel jest szczytny myślę. Ja i tak oddaję regularnie, więc wiec jaka jest radość pielęgniarek z powrotu "pacjenta" do punktu krwiodawstwa Poza tym będziemy mogli się pochwalić za rok, że Nikoniarze oddali w mijającym roku 8 litrów A RH minut, 5 litrów 0 RH minus itd. Jeżeli uważacie to za blubry to olejny ten temat. Piszę o tym bo mnie jakoś natchnęło. Wiosna idzie i krwi będzie potrzeba coraz więcej. A że jakoś poczuwam się do promowania krwiodawstwa to wylałem to w tym poście
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

Czepię sie tylko bo krwi nie oddaje.

Krewcy, nie krewscy
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

ja tez nie oddaje bo nie lubie igieł. Ale pomysł sam w sobie bardzo fajny i popieram.

Domyślnie

Ja jestem tydzień po donacji i popieram krwiodawstwo z akcją bez akcji na co dzień i od święta. To nic nie kosztuje a może komuś bardzo pomóc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Czepię sie tylko bo krwi nie oddaje.

Krewcy, nie krewscy
    Dobrze utworzył nowe słowo. Jestem za.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Ja oddaje, polecam. Ma się dużo satysfakcji po, że się pomogło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eagis Zobacz posta
    No, satysfakcja jest wielka. No i jakaś ulga, jak upuszczą te prawie pół litra
    Oddaję, ale nieregularnie, 2-3 razy do roku. Nie szkodzi nic. A w czasach kiedy organizm nie ma z czym walczyć bo na każde kichnięcie jest masa tabletek i syropów, na każdą porę roku zestawy witamin i suplementów, żarcia w bród - przyda się trochę wysiłku organizmowi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eagis Zobacz posta
    no i jeszcze 9 czekolad

Domyślnie

9 czekolad, soczek i petitki Mało tego odpis od podatku 250 zł za to, że raz na 2 miesiące straci się trochę czasu w szpitalu. Satysfakcja zawsze jest. Szczególnie jak ma się rzadką grupę krwi jak ja A minus. Stan w książeczce na dzisiaj wynosi 12150 ml
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Obi Zobacz posta
    9 czekolad, soczek i petitki Mało tego odpis od podatku 250 zł za to, że raz na 2 miesiące straci się trochę czasu w szpitalu. Satysfakcja zawsze jest. Szczególnie jak ma się rzadką grupę krwi jak ja A minus. Stan w książeczce na dzisiaj wynosi 12150 ml
    niestety, w Przemyślu tylko 9 czekolad.
    a stan na dzis 24750 ml

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów