Szukaj
Moja opinia:
#1 - Troche razi to cos z przodu (szare cos), ale rozumiem, ze nie zawsze mozna sie ustawic tak jak sie chce. Dalbym jednak wiecej gory i raczej nie obcinalbym tylu. Moze 2-3 kroki wyzsza przyslona.
#2 - chyba za bardzo przeostrzona, i gdyby nie obcieta "9" to byloby calkiem calkiem
#3 - nie mam zdania
#4 - odblaski wala po oczach
#5 - cos z clarity nie tak chyba
Ale przejechac sie tym autkiem musi byc milo
#5 -
numer 2 wlasnie ze wzgledu na super zlete, chyba samochody tak lubia![]()
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
Widziałem te fotosy na digarcie
Obróbka na 5 mi się zdecydowanie nie podoba. No i szkoda, że tylko taka sceneria, bo taki samochód aż się prosi o zdjęcia w fajnym miejscu...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Witam.
Jak pisałem to moje 1 podejście do tego tematu.
Oświetlenie sali i strasznie odblaskowe kolory nie są łatwym tematem, o czym sie przekonałem przy tych zdjęciach.
No cóz w maju wybieram sie na targi tuningowe i pokazy Muscle car . Zobaczymy jakie będa efekty.
Pozdrawiam wszystkich
Z digartem mnie zdradziłeśchodź chyba łatwo mnie namierzyć po tym samym nicku
Co do zdjecia nr 5 hy, w trakcie obróbki na taka wersje sie zdecydowałem. Nie ukrywam że nie mialem jakos pomysłu jak to "wykończyć" a niestety miałem tylko praktycznie po 1 ujęciu i nie było w czym przebierać i kombinować.
Skontaktuj się z nami