Rozczulam się i uśmiecham przy tych zdjęciach. Baaaardzo pozytywny odbiór. Wszystkie są genialne.
Szukaj
Rozczulam się i uśmiecham przy tych zdjęciach. Baaaardzo pozytywny odbiór. Wszystkie są genialne.
Kapitalna sesja![]()
Jak zawsze bardzo dziekuje Wam za kazda opinie...jak wiecie fotografowanie maluszkow jest moja pasja i staram sie to robic jak najlepiej...a taki odbior zdjec jest szczegolnie budujacy![]()
Dziekuje za wpisMaluszek mial zaledwie 12 dni i jak kazdy noworodek spal wlasciwie caly czas. Sesje noworodkowe charakteryzuja sie w wiekszosci tego typu ujeciami, bo malenstwa w tym okresie zycia glownie spia
![]()
Cud, miód, malina...
Uwielbiam takie zdjęcia... aż mi się instynkt macierzyński włącza..
Bardzo dobre prace.
NIKON
Spokój, radość, piękno....Rewelacja!
Pozytywnie zazdroszę. Mam nadzieję, że kiedyś będę potrafiła zrobić równie piękne fotki....
Świetne!
Tylko szkoda,że tak bardzo widać w takich fotkach Anne G.ale jak wzorować się to na najlepszych.
Dziekuje za komentarz
Taka moja mala uwaga do tego typu opinii...proponuje zajrzec do galerii Anne Geddes i porownac jej styl z moim. Mysle, ze znaczaca bedzie roznica. A.Geddes owszem zapoczatkowala fotografie noworodkowa, ale stworzyla specyficzny styl swoich zdjec, ktore sa piekne i imponuja niemal wszystkim rodzicom. Pani Geddes komponuje zdjecia, wykorzystujac mase kolorowych dodatkow, uzyskujac przepiekny efekt koncowy. Dzieci sa przebierane za kwiaty, zwierzatka, owady itd. W Stanach tego typu fotografia jest bardzo popularna...u nas niestety jeszcze nie, a jakze juz krytykowana...
Czy moje zdjecia sa takie jak A.Geddes?....mysle, ze nie...ja tworze zupelnie inny styl. A to ze w ogole robie zdjecia noworodkom, nie swiadczy o tym, ze plagiatuje A.G.
Raczej nie ma wielkiego pola do popisu w kwestii fotografii noworodkowej, dlatego tez posilkuje sie roznorodnymi dodatkami, niektore sa nawet mojej wlasnej produkcji. Staram sie urozmaicac sesje, ale tez nie przesadzac, zalezy mi bardzo na zadowoleniu rodzicow i to chyba jest najwazniejsze.
Fotografowie zajmujacy sie ta dziedzina fotografii wiedza, ze nie jest latwo, ze w trakcie sesji trzeba wykazac sie opanowaniem i cierpliwoscia, ze takie sesje sa czasochlonne. Nie sztuka skrytykowac i posadzac o plagiat... trzeba samemu zmierzyc sie z tym wyzwaniem.
Pozdrawiam
Aneta
Ależ mi kompletnie nie chodziło o plagiat! Miałam na myśli silną inspirację. Plagiatem było by właśnie przebranie dziecka za słonecznik.
Cóż poradzę, że A.G. bardzo mi się z tymi zdjęciami kojarzy? To raczej komplement![]()
swietne
świetne !!!!!!!!
D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560
Skontaktuj się z nami